Mijn Bullet Journal: opzet December

Yes bijna december! I just love December! Vandaar dat ik vandaag mijn opzet laat zien van mijn Bullet journal van December.

Eindelijk december, de maand van de kerstmuziek, warme chocolademelk en de kerstboom, mijn opzet was al snel bekend, ik wou graag een opzet die met Kerst te maken had, zelf ben ik absoluut geen Sinterklaastype, nooit geweest, ik ben altijd ontzettend bang voor Sinterklaas geweest, dus zodra het 5 december is geweest ben ik al bezig met kerst.

IMG_0161
Terug naar mijn Bullet Journal want ook deze moest in Kerstthema worden. Ik begon met de coverpage, het was al snel duidelijk, deze moest in Grinch stijl, want Grinch is echt mijn favoriete film! Ik tekende Smallville en de Grinch zelf, helaas lette ik niet op en tekende ik zijn bont rood, ik heb nog geprobeerd het weg te kleuren met wit, helaas werd het daarvoor roze. Aan de ene kant balen, aan de andere kant het is niet anders. Smallville is in mijn gedachte kleurrijk vandaar de kleurrijke huisjes.Alles is omlijnt met een Pigma Mircon pen (01 of 03) ingekleurd heb ik alles met natuurlijk de Tombows.

IMG_0162
Vervolgens doe ik het dit keer een keertje andersom (nee dat ging per ongeluk want ik was heel fanatiek aan het tekenen toen ik het door had), maar mijn coverpage wordt vervolgt door mijn moodtracker. Ook deze is geheel in decemberstijl met lampjes, ik hoop natuurlijk eind van de maand veel roze en gele lampjes want dan zijn goede moods! Maar we kunnen het natuurlijk nooit helemaal zeggen. Na mijn moodtracker komt mijn maandplanner. Dit keer klein, ik had in mijn hoofd het idee dat ik het in december heel druk had, maar nu ik alles aan het opschrijven ben valt het eigenlijk wel mee! Daar ben ik zeker wel blij mee! Wel veel dingen doordeweeks maar de weekenden zien er redelijk kalm uit! Door het bruine papiertje (Action) kon ik eindelijk een keer mijn witte pen gebruiken! Daarnaast gebruikte ik nog wat washitape van de action. Om de boel nog verder op te vrolijken.

IMG_0163
Qua weekplanning is het weer hetzelfde, al heb ik dit keer als plaatjes met stempels gewerkt, bij mijn ouders vonden we heel veel stempels en toen ik bij de kreadoe was kocht ik een stempelkussen de plaatjes kleurde ik in met Stabilo potloden en vervolgens plakte ik ze op bij mijn weekplanningen. Ik vind het wel extra vrolijk bij deze maand. Alle stempels zijn ook in Kerstthema, dat maakt het wel wat leuker.

Dit keer dus weer een zelfde weekplanner, ik zit wel te kijken voor een ander soort template in 2019. Maar ik weet nog niet helemaal wat. Ik ben al wat aan het rondkijken en er is genoeg inspiratie op Pinterest te vinden maar of dat voor mij gaat werken…dat zullen we nog even moeten afwachten.

Hoe is jouw thema dit keer? Let me know! Want een beetje inspiratie is nooit weg.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.