Mijn Bullet journal: opzet februari

Een nieuwe maand een nieuwe opzet voor mijn Bullet Journal!

Ik werk nog steeds met veel plezier aan mijn Bullet journal, maar deze maand was ik wel een beetje inspiratieloos! Ik heb er zelfs over gedacht om maar een maandje over te slaan! Gelukkig kwam er net op tijd inspiratie en kon ik aan de slag.

Ik ben nog steeds voorstander van de clean spread! Ik hou van kruisjes zetten als ik iets gedaan heb en aangezien ik nog steeds bezig ben met de voorbereidingen op weg naar Berlijn, blijft alles in het teken van balans, rust en sporten staan.
IMG_1404
Als eerste mijn coverpagina, hij is niet zo boeiend, maar ik vond de quote mooi! De stickers komen uit een stickerboekje van de Happy planner.

IMG_1403
Dan een simpele monthly page, ik dacht dat februari redelijk rustig was, maar nu ik hem ingevuld heb denk ik toch wel dat het druk is, maar dat geef niets! We gaan gewoon aan de slag en kijken hoe ver we komen.

Ik wil toch weer een mood tracker bij gaan houden en februari is de maand van de liefde dus dit hart vond ik wel toepasselijk. De kleuren zijn ook niet de standaard kleuren die ik gebruik als ik mijn mood trackt, ik gebruik dit keer allemaal roze/rode/paarse tinten. Ben benieuwd hoe die aan het eind van de maand eruit ziet.

IMG_1402
En dan is het weer tijd voor de weekly’s. De weekly’s van afgelopen maand beviel mij eigenlijk wel heel goed. Ik kan veel schrijven, heb ruimte voor mijn afspraken en ik vind het gewoon fijn werken.
De dagen van de week heb ik dit keer uit een stickerboekje gehaald van de action, ook het roze washitape komt van Action. Zo heb ik mijn weekly’s toch iets opgefleurd.

En dit is mijn Bullet Journal opzet van februari. Weer heerlijk simpel zodat er veel ruimte is om te schrijven!

Hoe ziet jouw opzet eruit?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.