Mijn Bullet Journal – Opzet november

En zo vlogen we naar november, ik had al weken het idee wat ik voor november als thema wou hebben alleen de uitvoering was wat lastiger.

Mijn plan was namelijk om als opzet monopoly te gebruiken, alleen deed ik er veel langer over dan gedacht!!

IMG_6208
De cover is Mr. Monopoly himself oftewel Rich Uncle Pennybags, ik dacht deze is zo getekend alleen daar had ik mij iets in vergist, want het was toch lastiger te tekenen omdat de lijnen gewoon wat dikker waren, ik ben tevreden met de tekening, de tekst november ben ik niet echt tevreden mee, misschien dat ik die nog aan ga passen. En zoals iedere maand weer een tabje van november. Het tabje komt uit de stickerboek van MUS. De tekening is ingekleurd met een Tombow Dual Brus Pen (nr N15 Black). De letters november zijn getekend met een Pigma Micron pen 03.

IMG_6207

Als maandplanning heb ik een speelbord gemaakt. Omdat ik niet met trackers ga werken deze maand heb ik wel monthly goals in de planning. Natuurlijk kon een kleineren mr. Monopoly niet ontbreken, ik heb ervoor gekozen om deze niet te kleuren. Daarnaast heb ik dobbelstenen getekend want deze konden ontbreken van Monopoly. Het ontwerp komt van Petit Planner vandaan, deze heb ik dan ook nagetekend. De kleurtjes zijn weer van Tombow. De kleuren om de straten aan te geven (en de letters go) zijn 062 Pale Yellow, 245 Sap green, 452 process, 528 Navy blue, 665 purple, 856 Chinese red en 947 Burnt sienna. Toen vond ik de rest van het bord er eigenlijk wel saai uitzien, dus kleurde ik het hele bord nog in met kleur 243 mint. Die ik best wel veel op de kleur van het speelbord lijkt.

IMG_6206

Ik heb besloten om mijn weken heel clean te houden. Ik heb weer hetzelfde template als voorgaande maanden (deze werkt voor mij toch het beste) alleen heb ik mijn notities vervangen door samenvatting hardlopen en schrijf ik op hoe mijn week is geweest met hardlopen. En ik merkte dat ik eigenlijk ruimte te kort kwam. Dus besloot ik de pagina’s gewoon heel plain te houden, tekenen kan altijd nog.
Ik gebruikte weer een tombow om het in te kleuren en weer gebruikte ik de kleur 243 mint.

Eigenlijk ben ik er wel blij mee. Niet te veel en lekker basic met veel ruimte om te schrijven wat ik eigenlijk nog steeds het liefste doe in mijn bullet journal. Hoe ziet jouw opzet eruit in je Bullet journal?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.