Mijn bullet Journal: Opzet Oktober

Een nieuwe maand dus tijd voor een nieuwe opzet!

Toen ik in September bezig was wist ik al wat mijn thema voor oktober moest worden, Herfst! Ook de spullen van dit thema waren snel bij elkaar gezocht. Via Pinterest en Petit planner had ik al snel genoeg bij elkaar om de maand te plannen!

Petit planner had een super leuke layout voor oktober deze heb ik over genomen, dit geldt ook voor de maandplanner, deze nam ik ook over van Petit Planner. De linkerpagina maakte ik nog een fall bucketlist, al is deze lijst bij lange na nog niet compleet. Rechts maakte ik een hello oktober pagina, de stiften van deze maand zijn van Crayola.
IMG_5801

Mijn maandplanner heb ik in herfstkleuren, ik weet niet wat het is maar ik vind dat donker rood echt fantastisch staan! Daarnaast wat pompoenen en bladeren die de herfst inluiden. Ook dit is een inspiratie van Petit planner.
IMG_5802

In oktober heb ik geen habittracker, ik ga namelijk op vakantie en wil daar niet mijn gewoontes tracken, ik wil mijn gewoontes juist even loslaten! Let it go! Vandaar een mooie herfstquote met fall in love. Tenslotte is liefde ook belangrijk.

Ik heb even getwijfeld of ik mijn mood moest gaan tracken voor de maand oktober, maar ik heb besloten dat toch te gaan doen, herfst staat niet alleen gelijk aan bladeren die vallen van de boom maar ook aan flinke regenbuien, dus heb ik een moodtracker gemaakt in de vorm van een paraplu en regendruppels. Zelfs de paraplu moet ik kleuren in mij moodtracker dus dat wordt leuk, al hoop ik natuurlijk op alleen maar vrolijke kleuren.
IMG_5803

Mijn weekplanningen zijn hetzelfde als vorige maand, dus aan de ene kant de weekplanningen en aan de andere kant mijn to do’s weekmenu’s en overige informatie. Ik merk dat dit voor mij het beste werkt. Ik werk verschillende to do’s af op verschillende dagen en dat is eigenlijk wel fijn. Zo kan ik som super productief zijn op woensdag en hoef ik de rest niets meer te doen, het is voor mij overzichtelijk op deze manier.
IMG_5804
De afspraken vul ik op de linkerpagina links in en rechts op de linkerpagina komen de social media afspraken (welke blog onnline, deadlines enz enz), dit werkt voor mij gewoon echt heel erg fijn.

Deze opzet is gemaakt in een leuchtturm 1917, de stiften die ik dit keer gebruikt heb zijn de Crayola supertips, mijn zwarte fineliner is een Pigma Micron 01 en 03.

Wil je er meer over weten laat dan een berichtje achter.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.