Mijn bullet Journal: September setup

BU
Het is bijna september! En tijd om weer een blik te gunnen in mijn Bullet Journal! Ik heb, in een niet zo ver verleden heb ik jullie eerder een thema laten zien (klik hier). Vandaag laat ik mijn opzet voor september zien.

Voor september mocht ik eindelijk mijn nieuwe Bullet Journal van Leuchturm gebruiken. Mijn mus is namelijk vol! mochten jullie het leuk vinden dan kan ik nog wel eens en vergelijking maken tussen Leuchtturm en een MUS, laat dat maar weten. Maar ik heb voor nu dus een Leuchtturm. En ik wil wat meer in thema’s gaan werken. En voor september had ik bedacht een Unicorn thema.

IMG_4453

Mijn coverpage is natuurlijk een unicorn met de tekst Everything is magic. Ingekleurd met de Tombow brushes en een tabje wat een sticker is uit het stickerboek van MUS.

IMG_4569

Mijn monthlyview is een simpele kalender die niet volledig strak is omdat ik vond dat het unicorn thema ook wat losser mag zijn. De unicorn stickers komen uit een scrapbookpakket van de action (gouden tip voor bullet journal stickers) en het to do stickertje komt uit de planner van Mascha. De cijfertjes van de maand zijn ook met een pen van action ingevuld.
IMG_4634
Mijn Habittracker was wat lastiger want ik wil niet de standaard habittracker in mijn Bullet journal, via pinterest kwam ik dit idee tegen. Het unicorn stickertje komt weer uit de MUS stickerboek en het holografische stickertje komt ook van de action vandaan. De pennen zijn Stabilo pennen. De dingen die ik aankomende maand ga tracken is of ik genoeg water drinkt, wanneer ik train, hoe vaak ik een foto op instragram post, hoevaak ik wat op facebook post. Wanneer ik een boek lees, niet snoepen, minder uitgeven en wanneer ik aan mijn bullet journal werk. Onder de holografische streep staan de moods voor mijn moodtracker.
IMG_4635
Voor mijn moodtracker werk ik dit keer met hartjes en twee schattige unicorns. The unicorns zijn weer ingekleurd met Tombows. De cijfers zijn ingevuld met een gewone bic pen. Ik had bij de moodtracker een hartje te veel getekend dus daar moet ik nog wat mee verzinnen!

IMG_4636

Mijn weekplanning zijn allemaal hetzelfde. Alleen mijn unicorn plaatje is iedere keer anders. Deze planning werkt voor mij het beste. Aan de ene kant kan ik opschrijven wat ik wil doen met social media, aan de andere kant mijn afspraken. Op de rechter pagina heb ik mijn to do’s voor de week, dit zijn dingen die die week gedaan moeten worden maar niet echt vast staan op een datum. Wat notities en wat ik eet. Verder heb ik eigenlijk niet veel nodig. De cijfers zijn weer met een Bic pen geschreven en het plaatje ingekleurd met Tombows. Behalve de sterretjes die zijn ingekleurd met een stabilopen. Alle letters die zwart zijn is geschreven met een Micron 03 pen.

IMG_4646
Als laatste heb ik een recap pagina. Ik vind het leuk om per maand in te vullen wat ik heb gedaan en mijn highlights van die periode. Omdat ik hoop op veel tekst heb ik deze pagina redelijk clean gehouden, de letters zijn geschreven met een Micron 03 pen en de stickers komen via Etsy van Happy Cutie Studio, mijn favoriete adres voor leuke stickers.

En dit is dus mijn setup van september! Mochten jullie dit leuk vinden (zeg dat dan even in de comments dan zal ik vaker een maand setup laten zien!
Hoe ziet jouw setup eruit voor september?
XoXo

2 thoughts on “Mijn bullet Journal: September setup

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.