Mijn favoriete in deze rare periode

We hebben de afgelopen weken heel veel binnen gezeten, daardoor heb ik een hoop dingen (opnieuw) als favoriet ontdekt. Vandaar vandaag mijn favorieten van afgelopen periode. 

Het advies is om ze veel mogelijk binnen te blijven. Natuurlijk loop ik nog hard en doe ik mijn wandelingetje en mijn boodschappen, maar voor de rest moet ik mijn vermaak toch binnen vinden. Het is dus van alles voor binnen en buiten vermaak.

De tuin
Een van de dingen die ik ben gaan waarderen is onze tuin, hij is niet groot maar iedere avond kon ik makkelijk van het zonnetje genieten. Ik heb heel vaak buiten gezeten. Vooral in het begin kon ik dit waarderen, toen het allemaal nog helemaal niet normaal was. Nu het allemaal wat normaler begint te worden ben ik nog steeds heel blij hoor! Alleen het is nu weer wat normaler.

Bedrijven die kleurplaten beschikbaar stellen 
Blond Amsterdam, Brooks en nog veel meer bedrijven stellen allemaal kleurplaten beschikbaar die je kan kleuren! En daar heb ik mij mee vermaakt! Regelmatig printte ik van alles uit. Op de grootte van mijn planner en kleurde ik ze in. Daarna stopte ik ze bij de maand wanneer ik ze gekleurd had zodat ze op den duur uit mijn planner verdwijnen (ik ruim mijn planner met regelmaat op). Hierdoor heb ik heel wat gevarieerd met kleuren.

IMG_1453

Kleuren op nummer
Dit kleurboek lag echt al heel lang in mijn kast en uiteindelijk haalde  ik hem uit de kast en vind ik het ontzettend leuk! Kleuren op nummer, ik ben er al en flink aantal uren zoet mee geweest. Ieder weekend probeer ik weer een tekening af te maken. 

Stabilo Stiften
Ze lagen al maanden al in de kast en ik gebruikte ze weinig, maar uiteindelijk heb ik ze veelvuldig gebruikt! Mijn Stabilo stiften, super fijne dingen. In het begin zijn ze een beetje hard, maar daarna zijn ze een fijn om mee te kleuren, perfect om te combineren met Kleuren op nummer.

IMG_1290

Lego
Niet te missen in dit rijtje, Lego! Heel veel Lego! We hebben wel een aantal uur bouwend doorgebracht. Maar nu zijn we daar wel mee klaar, het is leuk maar ook heel prijzig! We kunnen ze mooi neerzetten in ons huis.

Nintendo Switch en Animal Crossing new Horizon
Al vrij snel kwam er bij ons een Nintendo Switch in huis, deze kochten we samen met Mario Kart, de eerste weken hebben we flink wat afgekart. Ondertussen zag ik Animal Crossing New Horizon overal voorbijkomen en twijfelde ik of het wel wat voor mij was. Uiteindelijk ben ik overstag gegaan en ik kan je vertellen. Ik ben verslaafd! Iedere dag even naar de Nookmiles automaat en wat onkruid plukken, dingen regelen voor mijn eiland, ik ben er maar druk mee. Helaas voor vriendlief want die kan nu een stuk minder op de Switch. Sorry schat! 

Dit en nog veel meer (de kleine wandelingen, het feit dat we nog mogen (wiel)rennen) zijn de dingen waar ik op dit moment heel blij mee ben! 

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.