Mijn hobby’s naast bloggen

Ik blog omdat ik het ontspannend vind, natuurlijk geef het soms een beetje stress als er een keer geen blog online komt. Maar niet alleen van bloggen ontspan ik, ook van andere dingen kan ik ontspannen, dus vandaag mijn hobby’s naast bloggen!

Kleuren

 photo IMG_4743_zpsoz91igdu.jpg
Geef mij een kleurboek geef mij (het liefst Stabilo) potloden en ik ben gelukkig. Kleuren voor volwassenen vind ik leuk! Er ligt inmiddels een flinke voorraad kleurboeken in de kast en als ik even tijd heb pak ik deze erbij. Ik ben wel zo een meisje die vindt dat er eerst een kleurplaat af moet voordat je naar de volgende mag! Ik vind Mandela kleuren erg leuk, maar ook voor een andere gezellige kleurplaat draai ik mijn hand niet om. Als ik maar even kan ontspannen!

Hardlopen
 photo IMG_4459_zpswch8l8gq.jpg
Niet nieuws, maar ook van hardlopen kan ik ontspannen, even mijn hoofd leeglopen. In de zomer loop ik wat meer en in de winter pak ik eerder mijn kleurboeken het verschilt dus echt! Maar het valt bij mij echt onder het kopje ontspanning. Als ik een wat langere loop gedaan kan ik de rest van de dag heerlijk loom op de bank hangen. En dat is dan helemaal niet erg! Gewoon even relax.
Wat ik ontspannen vind aan lopen? Gewoon muziek op en gaan elke gedachte kan ik heerlijk weglopen, ik krijg er ontzettend veel ideen van. Het is gewoon relaxt!

Lezen
 photo IMG_4844 1_zpsqi8rnncq.jpg
ALs ik een goed boek heb ben ik de meest ongezellige persoon ter aarde. Dan ben ik niet aanspreekbaar. Maar ook lezen vind ik heerlijk! Even je in een andere wereld banen. Ik heb een e-reader maar vind het ook nog heerlijk om een papieren boek te lezen, een e-reader is alleen super handig als je veel reist of als je op vakantie gaat! Ik kan honderden boeken meenemen en het weeg bijna niets! Ook tijdschriften lees ik makkelijk weg. Ik ben ook altijd echt een boekenwurm geweest en nog steeds, als ik even mijn gedachte wil verzetten pak ik een boek, (weer) een kop thee, dekentje om mijn benen en lezen. Heerlijk!

Crossfit
 photo IMG_4671_zpseik31qul.jpg
Tijdens de les misschien niet mega ontspannend maar daarna meestal wel! Crossfit! Als ik echt een rot dag heb kan ik mij daar helemaal in kwijt! Soms raak ik wel gefrustreerd tijdens de crossfit als iets niet lukt, maar als ik het uiteindelijk dan toch weet te voltooien dan ben ik redelijk tevreden. Na de les naar huis, wat eten, douchen en daarna lig ik heerlijk relaxt in bed! Kan het nog beter?

Wielrennen
 photo IMG_4356_zps8zxv8ukz.jpgBij wielrennen heb ik hetzelfde als bij crossfit, omdat ik nog heel veel moet opletten is het tijdens het wielrennen niet ontspannend maar daarna wel. Als ik op de dijk fiets dan vind ik het juist wel ontspannend, je heb dan super mooi uitzicht op de lek en je kan dan gewoon genieten! Wielrennen is toch wel mooi als je niet zo snel fietst!

En wat zijn jouw hobby’s? Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.