Mijn leven: Druk druk druk

Whaat?? Alweer anderhalve week geen blog, zelfs geen hardloopblog, Linda wat is er?

Er is niets, behalve dat ik op dit moment ontzettend druk ben. Tijdens de kerstvakantie had ik mooi vooruit gewerkt en had ik weer (tijdelijk) 5 artikelen online staan.
Maar heel eerlijk, dat is niet te redden voor mij. Ik heb gewoon een fulltime baan en ik loop hard, wil te veel doen. En 5 artikelen is dan niet haalbaar. Dus heb ik besloten om voor kwaliteit te gaan.

Ik plaats, zoals ik al vaker heb gedaan 3 artikelen per week. 1 op maandag, 1 op woensdag en 1 op vrijdag. Woensdag blijft natuurlijk gaan over hardlopen. Daar staan weer een hoop leuke dingen voor op de planning. Op maandag en vrijdag kan het van alles wat zijn, een fotodagboek, plog, boekreview. Noem maar op. Als je iets anders een keer wilt, Laat het mij weten! Ik sta open voor ideeen!

Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit van mijn blog goed is en op deze manier kan ik de kwaliteit beter garanderen!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.