Mijn Loopmaatje: Linda

 photo Pictures_zpsp2d1f2nl.jpg
Linda,

Gisteren vroeg je mij hoe lang kennen wij elkaar? Ik moest zelf ook nadenken maar je gaf mij gelijk inspiratie.

Goed ik moest even spieken op de site van GirlsLove2Run, maar we kennen elkaar sinds 13 februari 2013, ja ik moest even zoeken maar ik vond hem!

Onze eerste kennismaking was eigenlijk best wel bizar, via een comment bij GirlsLove2Run, achteraf denk ik, gek ik had wel met een moordenaar kunnen afspreken, maar dat was niet zo. Het klikte gelijk en we zijn elkaar daarna niet meer uit het oog verloren!

Via Whats app hielden wij elkaar op de hoogte van hoe en wat over hardlopen. Je was mijn runningbuddie op afstand.

Op 14 juni kwam je naar ons toe om de Loop door Houten te lopen. De rij voor de startnummers was gigantisch, snel een pizza naar binnenwerken en naar de start. Ik liep de 5 en jij de 10km! Je was kapot toen je binnenkwam.

Dat jaar zou je ook de halve marathon gaan lopen, maar door je blessure ging het niet door! Dat durfde je vol toe te geven.

In 2014 hadden wij geen #zweetdates, drukte, school en werk zorgde er voor dat we elkaar amper konden zien. Maar appen deden we wel. Ik besloot de Dam tot Dam te lopen. Jij besloot weer op te gaan trainen voor de halve.
Waar ik mijzelf helemaal de grond in liep durfde jij toe te geven dat je er niet klaar voor was. Diep respect! Want ik liep mijzelf voorbij, terwijl jij gewoon rustig door kon trainen.

TIjdens de Dam tot Dam pakte ik bij kilometer 13 mijn telefoon ik zag dat je geappt had. Ik wou je terug appen maar drukte op bellen. Ik vraag mij nog steeds af of je er wel wat van gehoord heb! Maar ik ben nog steeds blij dat je mij toesprak dat ik het zou halen, want eerlijk is eerlijk! Ik had het niet meer verwacht!

Toen kwam #Docember wat een rot maand, iedere keer als ik op mijn app keek en jij liep voor, moest ik mijn schoenen aantrekken en daarna een foto appen van kijk is hoe ver ik ben!
Eigenlijk heb jij gezorgd dat ik al die kilometers liep.

Toen jij besloot de 10 kilometer van de CPC te lopen vond ik dat super cool! Tijdens mijn gewone rondje vroeg ik mij af hoe ver je was. Niet veel later kreeg ik het antwoord! Je had een PR gelopen! Ik was best wel trots.

Nu hadden we na ruim anderhalf jaar weer eens een zweetdate! Wat was het gezellig!

Daarom Linda, ben jij mijn loopmaatje, weliswaar van verweg maar als ik je nodig heb ben je ook dichtbij!

XoXo

P.S. Ookal vond je onze selfies niet blogwaardig….ze staan lekker toch online :p

1 thought on “Mijn Loopmaatje: Linda

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.