Mijn obsessie: Nike Haarbandjes

IMG_2976Mijn probleem tijdens het hardlopen? Die vervelende haren die langs je gezicht gaan plakken. Om die tegen te gaan gebruik ik altijd haarbandjes van Nike, deze passen perfect bij mij en glijden niet weg.

Het begon allemaal met drie basiskleurtjes een fluor gele, een donker blauwe en een grijze. Inmiddels ben ik er daar eentje van kwijt boehoe! Maar ik had er nog twee.

Tijdens een event van Girls love 2 Run, waar de eerste Nike Flyknit werd geintroducteerd kregen we allemaal een goodybag, in deze tas zaten twee wat bredere haarbandjes in, volgens mij was er eentje blauw en de andere was roze, waar de blauwe is gebleven….geen idee. Beetje balen.

Enige tijd later was ik mijn brede roze ook kwijt en zoals je weet zijn mijn outfits altijd kloppend. Dus moesten er roze haarbandjes komen. Ik naar de plaatselijke sportwinkel waar ik roze smalle haarbandjes vond.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.