Mijn Palettes (2/2)

IMG_2933

Vandaag het tweede deel van mijn Palettes, vandaag laat ik 5 palettes zien! Benieuwd welke het zijn? Lees dan snel verder.

The Body Shop

IMG_2937 IMG_2938Dit paletje komt van The Body Shop en is uit de University of Arts Collection. Het is nummer 02 A la Mode. Ik gebruik dit paletje meestal als ik andere mensen opmaak.

IMG_2939 IMG_2940

Nog een paletje van The Body Shop, deze is van de Kerst collectie van een aantal jaar geleden. De naam van het paletje is 02 Midnight.

Urban Decay

IMG_2956 IMG_2957Dit paletje is mjn meest gebruikte palet in mijn collectie mijn Urban Decay Naked 1 palet. Dit is gewoon de perfecte palet die je in de collectie moet hebben!

IMG_2958 IMG_2959

In navolging van Naked 1 moest ik toch ook echt Naked 2 hebben. Deze gebruik ik na mijn Naked 1het meest. Het is gewoon een fijn paletje. Net zoals de Naked 1. Deze twee palettes kan je altijd en overal gebruiken/meenemen.

IMG_2960 IMG_2963Urban Decay is misschien wel wat duurder. Maar de palettes van Urban Decay zijn van kwaliteit allemaal super! Dit is The Book of Shadow nummer 4 en ik ben er verliefd op, deze is gewoon geweldig!

En dit was alles! Wat voor palettes heb jij? Let me know!

XoXo

1 thought on “Mijn Palettes (2/2)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.