Mijn Pre-Run toilettas

Als ik naar een evenement ga waar ik ga hardlopen heb ik altijd 2 toilettasjes in mijn tas zitten. eentje voor voor de race en eentje voor na de race, vandaag laat ik je zien wat er in mijn pre-race toilettas zit.

Vaseline
Laten we gelijk met een van de belangrijkste dingen beginnen wat er in mijn toilettas zit namelijk vaseline. Regen/zweet wat in de ogen loop of, nog veel erger, schuurplekken. Je kan het voorkomen met vaseline, daarom zorg ik altijd dat er een potje in mijn toilettas zit. En bij mij is het geen klein potje want er is altijd wel iemand vaseline vergeten.

Bibits en veiligheidsspeldjes
Ook heel belangrijk. Bibits en veiligheidsspeldjes. Ik gebruik zelf eigenlijk bijna altijd Bibits. Bibits zijn stevige magneetjes waarmee je je startnummer aan je shirt kan bevestigen. Het voordeel hiervan is dat je geen gaten in je shirts krijg. Maar goed, soms doe ik gebruik ik ze niet dus veiligheidsspeldjes moeten altijd mee, just in case.

Zonnenbrand
Ik heb in mijn toilettasje altijd een klein tubetje zonnenbrand, deze op de foto is van Etos en is eigenlijk voor het gezicht maar ik wil hem ook wel eens voor mijn schouders gebruiken of voor mijn armen, het is niet zo een duur tubetje maar hij is gewoon heel handig van formaat.

Haarelastiekjes en haarbandjes
Eigenlijk zit mijn haar altijd in een staart, maar soms doe ik mijn staart goed en dan breekt ineens mijn elastiekje of ik heb net toch een keertje mijn haar los en geen elastiekje om mijn pols, vandaar altijd haarelastiekjes. Daarnaast zit er ook altijd een haarbandje in, ik heb eigenlijk bijna altijd een haarbandje in het houd de plukjes die uit mijn staart glijden uit mijn gezicht en ik vind ze eigenlijk ook best leuk.

Zo en dit zit er dus allemaal in mijn pre-run toilettas, binnenkort mijn after run toilettas!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.