Mindfull Bootcamp van Sanne van Paassen*

mentalFoto Header: Sanne van Paassen

Tijdens mijn trainingen voor de halve van Berlijn, werd ik benaderd door Sanne van Paassen met de vraag of ik een mental fitness bootcamp wilde volgen bij haar. Dat leek mij wel leuk en dus ben ik aan slag gegaan met mijn mental fitness tijdens mijn trainingen voor de halve van Berlijn.

Wie is Sanne van Paassen?
Sanne van Paassen is een ex wielrenster op de weg en in het veld. In het seizoen 2010-2011 won ze de wereldbekerklassement en verschillende poduimplaatsen bij Nederlands kampioenschappen en Europese kampioenschappen.
Tegenwoordig is ze metal coach voor groepen, doet ze aan 1 op 1 mentalcoaching en is ze spreker.

TIjdens de eerste les van de mental fitness bootcamp ga je naar je droomdoelen kijken en maak je ze SMART.
Les 2 leer je trainen op gevoel, wanneer je rust nodig heb en plak je de bekende sticker op je mond en ga je toch een soort van Mindful lopen, want je gaat op je neusademhaling letten. Daarnaast leer je meer over het feit dat rust ook trainen is.
Les 3 was voor mij een hele goede, omgaan met je mindf*cks. Je gaat kijken bij welke slechte sportmomenten je welke gedachtes heb en die gedachtes leer je om te keren in een helpende gedachte.
Les 4 is van spanning naar ontspanning, ook hier heb ik veel aan gehad, ik kan nogal stresserig zijn in de richting van een wedstrijd en te veel stress is niet goed want dan kan je blokkeren. Ik leerde wat beter met stress om gaan. Daarnaast kregen we bij les 4 toegang tot visualisatie, hiermee leer je (met oefeningen) om te gaan met angsten en lastige situaties.
Les 5 is natuurlijk het grote sportmoment. Tijdens deze les ontvang je de tools voor een ontspannen (maar niet te) sportmoment.

De lessen worden ondersteund met coachcalls, youtube filmpjes en podcasts.
Ik heb zeker iets gehad een de fitness bootcamp en je kan op elk moment instappen tijdens zo een bootcamp. Ik kijk zelfs nog met regelmaat even terug. Vooral het stukje mindf*cks kom ik regelmatig op terug.

Wil jij nou ook met een goede mindset bij je wedstrijd staan! Dat kan…Kijk hier voor meer informatie.

Ben jij al bekend met Sanne van Paassen en heb je wel eens iets gedaan om je mindset te veranderen? Ik ben benieuwd wat jij heb gedaan, let me know!

XoXo

 

*Deze blog is in samenwerking met Sanne van Paassen, maar dat verandert niets aan mijn mening, lees voor meer informatie mijn disclaimer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.