Mini shoplog: bestellen vanuit je luie stoel

 photo IMG_0380_zpsqnm9jocx.jpg
Vandaag een mini shoplog. Gewoon besteld vanuit mijn luie stoel.

Normaal ben ik niet van het online winkelen. Ik wil producten voelen (ja, ik ben er zo 1) soms is het noodzakelijk en (oke ik geef het toe) heel makkelijk.

Als eerste bestelde ik een aantal dingen bij Smartphonehoesjes.nl toegegeven, dit is een van mijn favoriete sites om dingen te bestellen voor de iPhone. Toen ik mijn iPhone 4S had bestelde ik met regelmaat dingen.

 photo IMG_0381_zpsratmpwzo.jpg

Ik bestelde twee doorzichtig beschermhoesjes voor mijn Apple Watch. 1 voor de 38mm (mijn horloge) en 1 voor de 42mm (horloge van mijn vriend). De 38mm kan ik helaas niet meer op de site vinden maar ze waren allebei EUR 13.95. Gelijk zag ik deze champagne gold beschermhoesje voor de Apple Watch. Hoe gaaf is deze! Dan geef je je watch gelijk een wat sjiekere uitstraling.

 photo IMG_0382_zpsd5osukfj.jpg
Daarnaast bestelde ik gelijk een folie voor mijn geliefde iPhone. Omdat ik er zuinig op ben en geen krassen op mijn scherm wil! Ik ben normaal altijd te laat met dit soort dingen. Als ik een beschermfolie voor mijn toestel koop heb ik er meestal al een kras op. Dus uit voorzorg heb ik besloten om ze in voorraad te hebben (altijd handig). Ik bestelde de Mobiparts Screenportectors voor de iPhone 6. Deze waren EUR 9.95 per 2.

Zoals ik al zei is Smartphonehoesjes een van mijn favoriete telefoonwinkel om dingen te bestellen ze hebben ook alles vrij snel. Helaas hadden ze geen screenprotectors voor de Apple Watch maar gelukkig kon ik die bij Bol.com krijgen.
 photo IMG_0383_zpsmwtqvjvw.jpg
Ik bestelde ze in de maten 38mm en 42mm. In deze verpakking zitten er 3. Dus kunnen we voorlopig vooruit! Ik ben benieuwd hoe lang ze meegaan voordat ze echt gaan krassen. Beide maten kostte EUR 11.95.

En dat was alles wat ik besteld heb voor deze keer. Alles was keurig met 1 dag binnen ik bestelde dit allemaal op maandag en dinsdag hadden we alles al binnen. Mijn spullen zijn weer beschermt tegen krassen!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.