Modemusthaves

 photo Modemusthaves_zpsa2df7d6e.png

 

Ken je de site Modemusthaves al? Ik kom er regelmatig op, maar ik had er nog nooit iets over geschreven daar moest verandering in komen.

Door er verandering in te brengen besloot ik mijn favorieten van Modemusthaves op te zoeken, ik kijk met enige regelmaat op de site en iedere keer zie ik steeds meer leuke dingen. Ik heb er een aantal uitgekozen en het is een leuke outfit geworden op deze manier.

Het fasionistashirt, I Love het shirt! Het shirt zoals op de foto kost EUR 24,95 maar je kan ook je eigen ontwerp maken deze kost EUR 29,95. Wat ik erop zou zetten, LindaLynn en 87.
Onder het shirt, zou ik het geweldige fake leather broekje dragen! Ik ben eindelijk genoeg afgevallen om korte broeken te kunnen dragen, de prijs is EUR 29,95.
Ik ben nogal een koukleum, nou geen koukleum ik hou gewoon van jasjes of vesten. De lovely lace is perfect voor als het wat warmer is en ik wat om mijn armen wil. Deze stoere maar toch liefelijke jas kost EUR 34,95.

Een outfitje kan je eigenlijk niet afmaken zonder accessoires. Ik ben niet van de ringen, heb er maar 1 ooit van vriendlief gehad en qua ketting draag ik altijd mijn Nike We Own The Night ketting, dus ging ik opzoek naar typische Linda spullen en die vond ik.

Waar ik ben vind je eigenlijk bijna altijd een glas of een fles water. De fles met This coold be vodka is dan ook iets voor mij. Want water, dat heb ik eigenlijk altijd bij mij. Deze coole fles kost EUR 14,95. Maar hij is echt heel cool.

Als laatste de Black in business zonnebril, qua zonnebrillen hou ik altijd van iets netjes en daarom pas deze echt bij mij. De zonnebril kost EUR 14,95. Ik hou van deze bril.

Zoals je ziet, ik ben gek op Modemusthaves. I love it!
Ben jij al bekend bij Modemusthaves en heb jij er wel is wat besteld?
Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.