Motivatie probleem 

IMG_5954_zpshdxdcael
Al een paar weken zit ik met een flinke motivatie probleem, ik heb namelijk geen zin. Geen zin in hardlopen.

Terwijl normaal de ene foto na de andere foto mij motiveert tot hardlopen doet het dit keer weinig. Ik denk wel ik moet gaan of zal ik morgen ook vroeg mijn wekker zetten? Maar al snel ebt het idee weer weg, mijn bed is veelste lekker om te rennen.

Een klein wedstrijdje hier, een clinic daar, maar niets brengt die motivatie terug om te gaan hardlopen. Doelen stellen? Werkt dat niet? Nee, doelen staan er! Zo staat er binnenkort mijn eerste run bike run gepland maar eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik zelfs zit te denken om daar mijn startnummer van te verkopen. Want echt getraind dat ben ik niet.

Ik train wel wat! Ik doe twee keer in de week crossfit en zit bijna iedere dag op de fiets naar mijn werk. Maar echt keihard inzetten zoals een half jaar geleden? Nee dat doe ik niet.

Wat het is? Geen idee! Ik hoop mijn Mojo snel een beetje terug komt. Iedere keer heb ik het idee wel dat ik wil gaan lopen maar mijn vermoeidheid wint het.

Heb jij nog tips? Deel ze dan? Misschien krijg jouw tip mij aan het lopen!

XoXo

1 thought on “Motivatie probleem 

  1. Nina

    Ooooh herkenbaar! Hier ook 2x per week Crossfit and i love it! Maar die loopschoenen heb ik heeeeel lang niet meer aan gehad, terwijl er eigenlijk nog een damloop op de planning staat..?

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.