My First MAC Cremesheen Glass

IMG_3928

Als je zus een lichte MAC cosmetics verslaving heeft en je bent in Amsterdam, tsja dan moet je natuurlijk naar de MAC Pro Store en daar kocht ik mijn eerste cremesheen glass.

De perfecte lipgloss voor mij die bestaat niet, maar deze komt iets in de buurt, ik wil een nude kleurtje, maar door mijn bleke huid zie ik er met een nude kleurtje nogal dood uit, dus dat wordt hem niet. Koel roze staat mij niet, ook al vind ik dat geweldig, maar dat wordt het dus ook niet. Bij de Mac Pro Store kon ik rustig kijken testen en uitkiezen welke ik mooi vind.

Na een keuze van een kwartier en het smeren kwam ik uit bij bij Partial to Pink, niet het perfecte nude kleurtje maar wel het perfecte glossje.

Het voordeel van deze MAC Cremesheen glass, hij plakt maar niet te erg, daarnaast geeft die voor mij precies genoeg glans. Ik wil niet te veel glans op mijn lippen, maar gewoon een beetje het idee dat mijn lippen er verzorgd en gehydrateerd uit zien. En mijn lippen worden ook gehydrateerd! Ik heb de hele dag super zachte lippen

De prijs van deze gloss kwam op EUR 21,- flink aan de prijs, normaal ben ik ook echt niet van dit soort dure lipglossjes, maar voor 1 keer en ik ben er heel erg blij mee!

Ben jij al bekend met de lipglossen van MAC?

Let me know!
XoXo

1 thought on “My First MAC Cremesheen Glass

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.