Naar de Dietist #3

 photo webfruit_halters_zpsxa0hdzhr.jpg
Inmiddels zijn er weer een aantal weken voorbij en het is tijd voor een update.

De laatste twee weken was ik het een beetje kwijt. Ik dronk weinig water (was/ben ik zat) en at te veel en met te veel bedoel ik chocolade en alles. Ondanks dit alles was ik wel iets afgevallen maar goed, ik merkte dat ik niet goed bezig was.

Toen ik dus naar de dietsite was vroeg ze hoe het ging waarop ik eerlijk antwoordde dat ik de draad een beetje kwijt ben en dat ik, vooral in de middag, op zoek ben naar eten en dan bedoel ik zoet eten. Dit kon meerdere betekenissen hebben:
1. Het kon betekenen dat ik aan het emotie eten was. Zoet kan dan staan voor verdriet, wat begrijpelijk kan zijn zoals je in mijn diary van maart heb kunnen lezen. Zout eten is meer frustratie.
Ik zei dat dit het niet kon zijn want ik at alles door elkaar (ik presteerde het om een reep Milka een een zak zoutjes naar binnen te werken.)
2. Misschien at ik snoep omdat ik mijzelf in een slachtofferrol wil plaatsen. Ook dit kon het niet echt zijn, oke, ik hou van zeuren vooral over alles en iedereen. Maar ik ben geen slachtoffer.
3. Ik drink te weinig
Ding, Ding, Ding, we have a winner!!! In het begin dronk ik een liter water op mijn werk, maar dat is mij licht tegen gaan staan ik had er geen zin meer in.

Om het hongergevoel te compenseren probeer ik meer te drinken. Even alles weer herpakken. Mocht het het drinken niet zijn dan mag ik nog een cracker extra, maar daar heb ik eigenlijk geen zin in!

In eerste instantie gaan we het proberen met het drinken! Let’s do this!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.