Naar de Diëtist #4

 photo webfruit_halters_zpsxa0hdzhr.jpg

Het was wel weer is tijd voor een update over de diëtiste. Ik heb geen afspraak met de gehad maar ik vond het wel tijd voor een update

Na een paar flinke eetbuien (en vooral volhouden dat je geen emotie-eter bent). Heb ik de draad weer redelijk kunnen oppakken! Ik heb de balans weer kunnen vinden en ik kan makkelijker nee zeggen.

Het grootste probleem was toch wel het drinken. Ik vond het moeilijk om genoeg te drinken, vooral omdat de dietiste mij schaalt onder catergorie sporter wat inhoud dat ik ongeveer 2,5 liter water MOET drinken (koffie/thee en melk tellen ook mee).
Op dit moment gaat het drinken redelijk, ik denk niet dat ik al aan de 2,5 liter vocht zit. Maar ik zit er redelijk tegenaan.

Daarnaast heb ik mijzelf vergeleken met vorig jaar in hetzelfde shirt en wauw er is toch wel een verschil in! JOEPIE!!!!!

 photo Pictures1_zpsarhfzxob.jpg
Ook de weegschaal wordt steeds vriendelijker. We zijn absoluut nog geen vrienden maar we kunnen redelijk overweg met elkaar.

Ik merk aan alles dat het beter gaat. Mijn darmen zijn goed (als in als ik goed eet gaat het goed) af en toe heb ik nog wel een aanval maar dan weet ik waardoor het komt. Mijn energie! Wauw die is echt vooruit gegaan, daarnaast is mijn humeur een stuk beter en zelfs hardlopen gaat mij beter af.

Al met al gaat alles op dit moment van en leien dakje! Niets te klagen! Op naar de volgende update!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.