Naar de dietiste #10

 photo webfruit_halters_zpsxa0hdzhr.jpg
Ja het was weer zo ver, ik mocht na de dietste en ik vind het niet leuk maar dit keer was het niet vervelend.

Ik was aangekomen! Ehm….Linda hoe kan je nu blij zijn met aankomen? De laatste twee keer nam mijn spiermassa af (lees hier update 8 en hier 9). Maar deze keer was het goed.

Ik heb de afgelopen weken inderdaad last gehad van stress eetmomenten dus ik dacht dat het alles behalve goed zou zijn, ik gaf dit ook eerlijk toe aan mijn dietiste. De vraag kwam of ik ondanks de slechte weken toch op de weegschaal wou gaan staan. Dat wou ik wel. Want ik was best wel bezorgd dat mijn spiermassa was afgenomen.

De cijfers waren niet best dacht ik, alleen mijn gebruik van calorieen als ik niets deed was toegenomen dacht ik. Tot ze de waardes van de vorige keer erbij ging pakken.

Mijn vetmassa was flink omlaag gegaan en mijn spiermassa was goed gestegen. Er ontsnapte echt een zucht van opluchting, want als mijn waardes dit keer niet goed waren dan zou ik doorgestuurd (of eigenlijk teruggestuurd) worden naar de huisarts en dan begint de medische molen weer helemaal opnieuw. Je snap dat ik blij ben dat alles goed was ik had niet weer zin om door de medische molen te gaan.

Waarschijnlijk heb ik inderdaad te weinig gegeten en daardoor ging het niet goed. Ik ga mijn eetschema weer oppakken en we gaan er weer tegenaan! Volgende keer ga ik voor een hogere spiermassa en ook een lager cijfer op de weegschaal!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.