Naar de dietiste #11

 photo webfruit_halters_zpsxa0hdzhr.jpg
Het was weer eens tijd voor de dietiste.

Zoals ik al zei is december niet mijn maand en dat is het ook niet met eten. Ik was aangekomen. Maar ik snap het wel hoor! Al die etentjes en al die lekkere dingen, december is niet de maand voor een healthy lifestyle.

Overdag hou ik keurig mijn eetschema aan, maar al die etentjes, hapjes en dergelijke, tsja…..ik ben opzoek naar een gezonde lifestyle, niet naar een strafkamp. Eten moet leuk blijven. De afgelopen weken bestonden uit etentjes, genieten van het leven. Zoals december hoort te zijn.

Nu hoor ik jullie denken, geniet je normaal niet van het leven dan, jawel hoor! Ik geniet normaal ook van het leven, alleen eet ik dan met mate. Eten is gelukkig ook niet meer zo een probleem. Zonder moeite kan ik de hele dag eten. En dat terwijl ik voor een half jaar geleden juist te weinig at!

Een puntje is nog wel de spiermassa, was ik de vorige keer blij dat die was toegenomen was die juist nu weer afgenomen. Nu is mijn sporten ook niet al te best dus daar willen we het even op houden, mocht dit niet zo zijn dan is het toch echt ondervoeding en dat vind ik echt heel knap, want ik eet juist heel veel.

December was dus niet de maand om te lijnen, maar in januari pakken we gewoon weer op waar we gebleven waren en dan gaan we knallen!!!!

Xoxo

2 thoughts on “Naar de dietiste #11

  1. Nina

    December is ook wel een erg moeilijke maand om goed op je eten te letten. Zoveel verleidingen met sinterklaas en kerst en oud en nieuw. En super goed toch dat je het in januari weer gaat oppakken en gaat knallen. Ik ga met je mee knallen!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.