Naar de Dietiste #12

 photo webfruit_halters_zpsxa0hdzhr.jpg
Het is echt al een tijd geleden dat ik naar de dietiste was geweest dus was het weer tijd voor een update.

Na een ik-let-niet-op-want-het-is-december-maand was het weer tijd om in januari een fijne balans te vinden. De balans tussen eten en sporten was eigenlijk snel gevonden en toen het tijd was om naar de dietiste te gaan was ik voor het eerst in tijden niet gespannen. Mijn broeken gingen immers losser zitten.

Ik besloot te gaan hardlopen naar de dietiste (in het kader van de vetverbranding ;)) eenmaal daar aangekomen en de gewone routine vragen was het tijd om op de weegschaal te staan. De weegschaal gaf aan +1.
Chips, ik was aangekomen, daar kregen we het.

Mijn dietiste schreef de rest van de waardes op, ging vervolgens zitten en schreef de waardes van de vorige keer ernaast.
Nou dat is eigenlijk helemaal niet slecht! huh? Niet slecht? Ik was aangekomen!

Ja, ik was aangekomen maar daarintegen was ik wel 2 kilo vet kwijt geraakt en dat aankomen dat was alleen maar spieren, ik was 3 kilo spieren aangekomen! Dus wat ik was aangekomen was alleen maar spieren! Ik was blij!

Maar hoe kan je nu blij zijn, je bent aangekomen? Dat klopt, maar spieren verbranden meer energie dan vet, dus in rust verbrand ik ook meer. Als ik mijn omkantelpunt heb gehad, dus mijn spieren zijn genoeg gegroeid, dan ga ik meer vet verbranden.
Kort samengevat: Ik kom nu aan, maar als mijn spieren goed zijn val ik sneller af.
Teminste zo kwam het op mijn over wat zij zei.

aDaarnaast was ik lekker bezig en moest ik vooral doorgaan.

Al met al ben ik super tevreden!! We gaan weer knallen!!

XoXo

2 thoughts on “Naar de Dietiste #12

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.