Naar de dietiste #13

 photo webfruit_halters_zpsxa0hdzhr.jpg
Vorige week ben ik sinds lange tijd weer naar de dietiste geweest en vandaag een update!

Ik was denk ik al twee maanden niet meer naar de dietiste geweest en eigenlijk ging het eten en drinken wel prima. Ik kan op een werkdag met gemak aan de twee liter water komen op mijn werk. Dat is goed. Verder ging eigenlijk alles zijn gangetje.

En dat was ook te zien op de weegschaal, al mijn waardes waren omhoog gegaan, behalve mijn vet percentage die was omlaag. Het feit dat alle waardes omhoog waren gegaan (op mijn vet na) betekend dus ook dat ik in gewicht omhoog ben gegaan. Ik was namelijk 0,5 kilo aangekomen. Hoe dat kwam? Heel simpel, ik was een kilo aan vet kwijtgeraakt maar ik was anderhalve kilo in spieren aangekomen. En weet je, voor het eerst deed het mij niets!

Ik ben aangekomen oke, dat is vervelend, maar inmiddels ben ik 3 kilo in vet kwijtgeraakt!! 3 kilo vet! Dat is super goed, het gaat niet alleen om dat ene nummertje op de weegschaal het gaat om het algehele pakketje!

Ik zit goed in mijn vel, ik word sterker en ik heb meer spieren gekregen, dat is al 1 punt. Daarnaast heb ik op dit moment veel meer energie! Dus dat is ook extra fijn! Ik voel mij in het algemeen veel gelukkiger! Zou het dan eindelijk tot mijn doorgedrongen zijn?

Ik denk het wel! Ik heb inmiddels door dat het niet meer om dat ene nummertje wat je ziet op de weegschaal gaat! Ik heb inmiddels door dat, ook al ben ik op dit moment zwaarder dan twee maanden geleden, het niet gaat of ik een maatje kleiner kan of niet! Ik heb gewoon door dat ik zelf beter in mijn vel ga zitten! En dat velletje wordt steeds strakker! En dat is zeker te zien op de onderstaande foto:
 photo 12814460_851653548279616_878429694517053772_n_zpskkh2p06m.jpg

Ik maakte in januari afspraken met mij zelf over doelen die ik wou halen. 1 doel was 10 kilo afvallen. Het doel staat nog steeds alleen is het niet meer 10 kilo afvallen, mijn doel is nog specifieker geworden. Ik wil namelijk aan het eind van het jaar 10 kilo vet kwijtgeraakt zijn! En dan ben ik wat zwaarder omdat ik meer spiermassa heb op dit moment dan maakt het niet uit!

Ik voel mij goed! En dat is het allerbelangrijkste! We gaan op deze manier door en er komt vanzelf een moment dat ook dat ene cijfertje op de weegschaal kleiner wordt, maar op dit moment ga ik mij daar niet druk om maken!

XoXo

2 thoughts on “Naar de dietiste #13

  1. Nina

    Jeetje Linda wat super goed dat je mindset zo is veranderd en je nu zo lekker in je vel zit. Daar kan ik nog wat van leren haha.

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.