Naar de Diëtiste #3

 photo webfruit_halters_zpsxa0hdzhr.jpg
Vandaag weer een update bij de diëtiste. Ik mocht weer eens langskomen.

Jezelf een nieuw levensstijl toepassen is best lastig, tel daarbij op dat we Pasen en een zeer slechte week hadden en mijn levensstijl was weg. Al viel dat wel mee.

Doordeweeks als ik werk kan ik mij makkelijk aan het eetschema houden, in het weekend is het wel eens wat lastiger. Toen ik dit vertelde was mijn diëtiste  zeer mild, tenslotte ben ik er niet helemaal om af te vallen.

Ook vertelde ik dat ik veel trek had als ik was wezen fietsen aan je werk. Zolang ik geen rare trillingen en zweet heb is er niets aan de hand, dan is het gewoon wennen voor mijn lichaam. Maar dat is wel lastig.

Het avondcrackertje, die wil er niet in, toch moet ik het echt proberen, anders slaan mijn darmen aardig op tilt. Dus het bordje met crackers staat mij nu aan te staren.

Drinken, ook dat is een punt. Doordeweeks gaat het nog redelijk, maar zoals ik al eerder zei in het weekend ben ik nog wat zoekende.

Volgens de diëtiste doe ik goed mijn best ik ben er nog niet, maar het komt er wel. De weegschaal laat zien dat ik goed bezig ben want nu zeg die -1,5!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.