Naar de dietiste #6

 photo webfruit_halters_zpsxa0hdzhr.jpg
Al een tijdje heb je niets meer gehoord over de dietiste (een maand) dus is het tijd voor een update, tenslotte ben ik weer langs geweest.

Tussen de 5 en de 10 kilo afvallen is er een mogelijkheid dat je lichaam in noodtoestand gaat. Dan ben je een aantal kilo afgevallen en dan kan je lichaam zeggen ho is! Ik wil even rust. Laat ik nou de mazzel hebben (gehad) dat mijn lichaam in noodtoestand ging.

Ik bleef de laatste periode aardig stabiel. He balen! Ik at niets raars gewoon mijn dieet maar het bleef stabiel. Dat wil ik niet!
Bij de dietiste bespraken we dit probleem en het is gewoon, ineens is de noodtoestand eraf.

Ik besloot mij even niet te wegen. En inderdaad toen ik laatst op de weegschaal stond was de noodtoestand eraf. En ineens was de verschrikkelijke 8 ook van mijn weegschaal verdwenen. Yes op naar de volgende stap!

Binnenkort zal ik een keer mijn dag in eten opschrijven, teminste als jullie het leuk vinden.

XoXo

1 thought on “Naar de dietiste #6

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.