Naar de dietiste #8

 photo webfruit_halters_zpsxa0hdzhr.jpg
Afgelopen week ben ik weer naar de Dietiste geweest. Benieuwd?

Tsja, hoe gaat het? Met vlagen gaat het goed met vlagen gaat het slecht. De ene keer kan ik door op het schema en de andere keer vreet ik alles wat los en vast zit.

Ik mocht op bezoek bij de Dietiste, dit probleem is niet heel erg als mijn goede dagen maar beter zijn dan de slechte. Tijd om gemeten te worden.

Mijn buikvet was weer minder geworden en dat was zeer goed nieuws. Ik heb nu het buikvet van een professionele halve marathonloper. Als ik nog 1,5 procent afval qua buikvet heb ik het buikvet van een marathonloper. En zoals ik al vaker heb gezegt is buikvet het gevaarlijke vet, dus dat dat weinig is, is niet zo erg. Eigenlijk is dat zelfs heel goed!

Wat iets minder is, is dat mijn gewone vet iets was verhoogd. Niet gelijk drama maar wel raar want ik  train heel veel.
Iets zorgelijker is dat mijn spiermassa aan het afnemen is, dit kan twee dingen betekenen. Optie 1 is dat ik te weinig eet, optie 2 is dat ik aan het overtrainen ben.
Ik vond optie 1 toch leuker en we gaan nu ook kijken of dat de optie is. Dat betekend dat ik nu meer mag eten (en aangezien in altijd trek heb is dat extra fijn).

Tuurlijk kan ik ook langzaam aan het overtrainen zijn. Tenslotte was het de laatste week voor de Dam tot Dam en ook dit jaar heb ik niet verstandig opgebouwd. Dus een overtraining kan er in zitten,

Mijn volgende afspraak is weer in oktober en dan wordt ik weer helemaal doorgemeten. Misschien zijn de waardes dan iets gunstiger. Al ben ik nog steeds niet ontevreden hoor!

XoXo

2 thoughts on “Naar de dietiste #8

  1. Bente

    Jammer dat de waardes niet waren zoals je wilde, en ik hoop met je mee dat je niet overtraint bent! Heel veel succes morgen! Ik heb ook zoveel zin in die dam tot dam!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.