Naar de Fysio

fysio

Vorige week was het weer eens tijd om naar de fysiotherapeut te gaan, niet omdat ik het leuk vind tenslotte is het meestal niet zo goed als je als hardloper naar de fysio moet, dus dit keer ook niet echt,

Tijdens het hardlopen van We Own The Night had ik last van ik wat last van mijn knie en de pijn bleef, ook na het lopen. Tijdens de Loop door Houten had ik weer mijn knie in de tape gezet en een pijnstiller ingenomen (niet aan te raden) en rende ik door, maar de volgende ochtend kon ik mijn bed uit komen, tijd om naar de fysio te gaan.

Daar zat ik weer, mijn fysio trok en drukte wat op mijn knie en bij bepaalde punten deed het gigantisch zeer, hmm niet echt goed.
De uitslag was eigenlijk al bekend dus niet echt schokkend, mijn knieen zijn geirriteerd dat is vervelend en een veel voorkomend probleem en hoe het komt? Dat ga ik proberen uit te leggen.

Mijn spieren zijn hard, ik dacht dat dit kwam doordat ik trainde, ik kreeg eindelijk spieren! Maar ik moest ze meer rusten, dit komt door het vele trainen, normaal vangen je spieren de klappen op maar doordat ze zo hard zijn vangen ze de klappen niet meer op, dus gaat dat omhoog en moeten mijn knieen de klappen op vangen, dit gaat tijdelijk goed, maar daar raken de banden geirriteerd dat is dus wat er nu is gebeurd.

De uitslag? Ik mag nog wel rennen maar voorlopig geen duurlopen, alleen maar een beetje intervallen, daarnaast mag ik fietsen en mijn buikspieren trainen, nou dat gaan we dan maar doen, daarnaast word ik losgemasseerd en moet ik een foamroller kopen, door deze met speciale oefeningen over mijn benen te rollen masseer ik mijn benen en moet ik snel weer op de been zijn (haha).

Vervelend ja, maar ik mag gelukkig nog rennen! En uiteindelijk wordt ik beter en sneller!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.