New Running shoes Part 1

 photo IMG_7203_zpsopidlyx3.jpg

Als ik een record loop bij We Run Amsterdam dan koop ik nieuwe Nike ID schoenen.

Daar begon het allemaal mee. Ik wil nieuwe schoenen en waar kan je deze schoenen addict beter mee belonen. Zo gezegd zo gedaan, ik ontwierp Nike ID schoenen en printte ze uit. Dit zouden ze worden.

De PR kwam en die kwam dik! Inmiddels waren de desbetreffende Nike ID schoenen alweer uit mijn gedachte verdwenen. Dankzij de bootcamp op de Nike Free schoenen wist ik het zeker. Ik wou nieuwe Nike Free schoenen! Dit waren schoenen waarmee ik dan mijn herstelloopjes zou lopen en waarmee ik kon trainen op de voorvoetlanding! Ik ontwierp een paar Nike ID schoenen, ja deze zouden het worden!
 photo IMG_7204_zpswzmda68b.jpg
Tot ik op Facebook de plaatselijke sportwinkel tegen kwam. Ik gaf hem de Like! En niet veel later zag ik een foto voorbij komen met een aanbieding de Nike Free 5.0 niet voor EUR 120,- maar voor EUR 90,-.
Ik dacht na, ja heel leuk Nike ID schoenen, maare,,,,,,wel duur en dit was een leuke prijs voor een paar extra runningschoenen.

Vrijdag liep ik kwart voor 8 de winkel in (ze gingen om 8 uur dicht) en om tien voor 8 liep ik naar buiten met een paar spiksplinternieuwe Nike Free Running Shoes!

Dit keer in een neutraal zwarte kleur! Ik heb inmiddels zo veel kleur in mijn kast dat een neutrale schoen wel heel handig is. Voor mij is the road my runway en ik moet er wel een beetje leuk uit zien, Met een neutrale kleur schoen kan ik alles combineren!

Ik ben super blij met mijn Nike Free schoenen ik heb er nog niet op gelopen maar hoop binnenkort er toch een update te kunnen geven!

XoXo

2 thoughts on “New Running shoes Part 1

 1. Linda

  Ze zijn mooi! Maar kan je hier wel goed blessurevrij op lopen dan, zo’n lichte schoen zonder steun?

  Reageren
  1. Linda Bericht auteur

   Ja, omdat het niet mijn duurloop schoenen zijn. Op deze schoenen ga ik trainen voor de voorvoetlanding, zodat ik minder spanning op mijn kuiten krijg en dus minder blessures

   Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.