New Running Shoes Part two!

 photo IMG_20150604_215027_zpsn4makxu8.jpg
Twee weken geleden vertelde ik al dat ik Nike Free schoenen had gekocht om mee te lopen, alleen daar bleef het niet bij.

Mijn Soucony schoenen waren op! Mijn sokken werden zichtbaar ze waren vies en ze zagen er niet meer uit, daarnaast heb ik de 1000km aangetikt op deze schoenen (inclusief bootcamps) dus werd het tijd voor een paar nieuwe en waar ga je die halen…..precies in Alkmaar.

Alkmaar? Linda dat is bijna 1 uur rijden vanaf jouw huis?!?! Klopt! Maar vriendlief en ik hadden een dagje Alkmaar gepland en in Alkmaar zit All4Runing! En daar ging ik heen.

Bij All4running zit een shoeadvisor. En deze is gaaf! De baan is lang! Wat ik fijn vind omdat je dan iets meer je eigen loopje krijgt aan het einde. Daarnaast zit er een grote plaat in waarmee je drukpunten gemeten worden. Nog een leuke, door de schermen op de muur kon vriendlief meekijken hoe je loop is en dergelijke
Als eerste werden die voeten gemeten, niets bijzonders, vervolgens een rondje op mijn sokken daar had ik een voorvoetlanding. et de neutrale schoen zag het er al netjes uit, ik had iets pronatie maar niet zoveel meer als toen ik begin! Yes! Dat is fijn!
De verkoopster pakte er nog een schoen bij ik probeerde deze en het voelde zo fijn! Geen een schoen zat lekker (we hebben er nog twee geprobeerd). Op deze schoentjes vloog ik gewoon!

Naast een paar Nike Free 5.0 schoenen ben ik dus nu in bezit van een paar Asics GT 2000 3! De schoenen die mij weer door een aantal wedstrijdjes helpen. De Nike Free Schoenen worden gebruikt voor herstelloopjes en het trainen van mijn beenspieren.

Ik ben ook heel blij met deze schoentjes! En ik hoop dat ik er een paar mooie PR’s op kan lopen!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.