Nieuwe uitdaging: Spartan? + Kortingscode

Spartan
Een uitdaging? Die ga ik niet uit de weg! Dus toen ik dit mailtje kreeg dacht ik eerst JAAA Super gaaf, tot ik de datum zag toen dacht ik NEE! Maar toch….toch kriebelt het.

Een aantal vrienden van mij doen regelmatig mee met Spartan Races! Een bekende voor de meeste is misschien wel Andrea van Run Andrea Run, zij gaat een modderige uitdaging niet uit de weg. Regelmatig heb ik het met haar over dit soort races want ik hou absoluut niet van modder (een van de hoofdredenen waarom ik ben gestopt met bootcamp is het vies worden). Trek een Spartan race mij toch wel en heb ik het met haar daar regelmatig over.

Spartan Races zijn regelmatig in het buitenland, maar ze komen naar Nederland! Op 30 juni vindt er in Maastricht een heuse Spartanrace plaats!

Nu komt het voor mij een beetje te vroeg en ben ik helaas niet in Nederland, maar het biedt opties want….als ik flink doortrain kan ik misschien wel ooit een keertje mee doen met een SpartanRace.

Nu heb ik voor jullie iets heel leuks kunnen regelen, want jij kan mee doen met de Spartanrace op 30 juni in Maastricht en ik heb een kortingscode kunnen regelen. Met deze kortingscode krijg je 5% korting op een startbewijs!

Ga naar de website van Spartanrace (klik hier) en meld je aan voor de sprint of de super (net wat jij wilt). Als je bij betaling uit komt kan je een code invoeren, als je code MSTIF310425 krijg je 5% korting op je inschrijfgeld.

Heel veel succes met jouw SpartanRace!

XoXo

 

 

3 thoughts on “Nieuwe uitdaging: Spartan? + Kortingscode

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.