Nike FuelBand

 photo fuelband_zpsbddc72b5.png

 

Bron

Eind juli kreeg ik een mailtje van Nike de Famous Nike Fuelband was nu ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar en kwam voor mij precies op tijd.

Toen ik begin mei in Dubai was zag ik hem liggen, ik heb heel lang staan twijfelen, maar vriendlief zei, Linda doe het niet en dit keer luisterde ik braaf maar de fuelband bleef maar in mijn hoofd zitten.

Eind juli kreeg ik eindelijk het langverwachte mailtje van Nike. De Fuelband was eindelijk in Nederland verkrijgbaar! YES! YES! YES! En…..hij was ook nog eens goedkoper dan in Dubai. Super cool, ik vloog gelijk naar de Nike site, maar toen bedacht ik mij ineens, ja ook EUR 99,- is best wel prijzig…hmmm…hoe ga ik dit oplossen?

Ik begin altijd zo rond augustus te bedenken wat ik voor mijn verjaardag wil. Ik ben eind oktober jarig maar het is altijd lastig, want wat wil ik voor mijn verjaardag. Dit keer hoefde ik niet lang na te denken, ik appte mijn mam, mam ik weet wat ik voor mijn verjaardag wil! Helaas moet ik nog wel even wachten tot mijn verjaardag, maar ik heb voorlopig iets om naar uit te kijken.

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.