Nog iets meer dan 1 week tot rokjesdag!

 photo rokjesdag_zpsoz054ytz.jpg

Nog iets meer dan 1 week! Inderdaad 2 april(!) dan is het zo ver een van de leukste vrouwen evenement in Amsterdam namelijk de rokjesdagloop!

Benieuwd wat de rokjesdagloop inhoud? Dan kan je hier lezen. De afgelopen weken hebben wij ons laten zien op verschillende evenementen en misschien heb je wel van 1 van ons een flyer gekregen! Maar aankomende zondag gaan er minimaal 1.500 meiden de 5 of de 10 kilometer lopen rond het Science Park in Amsterdam! Het programma begint om 11.00 uur en vanaf 14.00 uur zullen we gaan lopen en er een feest van gaan maken!

Zelf zal ik de afstand van 10km lopen, ik ga niet te hard van stapel en gewoon lekker rustig lopen en het gezellig maken! Kom je mij tegen tijdens het lopen, maar dan even een praatje met mij, vind ik leuk!
Ik ga deze loop ook als training gebruiken! En daar heb ik nu al ontzettend veel zin in gewoon met heel veel meiden lekker lopen!

Wil jij nog meelopen? Dat kan! Je kan je nog steeds inschrijven voor deze leuke loop! Je naam komt niet meer op je startnummer, maar we nemen gewoon een permanent marker mee en dan zetten we je naam erop!!

Ik heb er in ieder geval zin in! Wie zie ik allemaal op 2 april?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.