NTC met Dafne Schippers

 photo Pictures_zpsbinifvpz.jpg
Vrijdag mocht ik trainen met de Nike Training Club met Dafne Schippers en dat was zo vet! Vandaag vertel ik mijn verhaal.

Om iets voor vieren had ik afgesproken met Janneke, Janneke had ik ontmoet via een Girls love 2 run event in Utrecht. Onderweg kletste we honderd uit en al snel besloten we van Station Amsterdam Zuid te lopen naar het Olympisch stadion, tenslotte was het niet zo ver en daarbij waren we toch al lopers.

Iets voor kwart voor 5 waren we op de plek van bestemming oftewel de parkeergarage van Citroen. Heuvel oplopen (arme kuiten) en we botste op een rij waar we ons moesten aanmelden. We kregen een shirt waar op stond control your core. Ik werd al een beetje bang want mijn core controllen, daar was ik niet zo goed mee.

Na onze gebruikelijke selfies sloot Manon zich bij ons aan, zij was alleen gekomen en met zijn drieen maakte we nog wat Selfies en zorgde dat we wat ruimte kregen.

Dafne Schippers kwam op het podium en samen met Annette Lavrijsen hield ze een praatje. Daarna kwamen Lars en Christina op het podium. Lars ken ik nog wel van de NTC met Marlou van Rhijn (waardoor ik drie dagen niet kon lopen) en al snel huiverde ik o nee dit gaat pijn doen. Na de warming up gingen we al snel door met de Core Control van Dafne Schippers. Mensen ik was slecht!! Ik moet echt wat aan mijn core gaan doen! Ik beloof hierbij plechtig dat ik iedere week minimaal 1x mijn core ga trainen. Na een half uur (denk ik) was de training afgelopen. Iedereen had rood bezwete koppies (ik ook) en maakte we een megaselfie met Dafne Schippers! Daarna mocht iedereen nog even zelf op de foto met Dafne Schippers. Snel pakte ik mijn telefoon en maakte ik een foto van Janneke met Dafne en Manon met Dafne, Janneke maakte weer een foto van mij met Dafne. Snel nummers uitwissen en de foto’s met elkaar delen.

We lopen de garage uit en staan nog even (volgens mij een half uur) te kletsen. En dan gaan we uit elkaar, Manon gaat naar vrienden en Janneke en ik vertrekken naar huis, maar niet voordat we een Pumkin Spice Latte hebben gehaald. Moe maar super enthousiast stappen we in de trein.

Bij Utrecht Centraal zeggen we gedag en ga ik verder met de trein naar Houten. Waar vriendlief mij thuis staat op te wachten ik eet twee pannenkoeken, maak een gedeelte van het huis schoon, neem een douche en ga naar bed met de gedachte: Dit was gaaf!!

Ben jij ook naar de NTC geweest met Dafne Schippers? En hoe vond jij het?

XoXo

2 thoughts on “NTC met Dafne Schippers

  1. Nina

    Wat was het tof he?! Ik heb super genoten en de dag erna spierpijn haha. Leuk om je even gezien en gesproken te hebben! En die core control training staat hier nu ook wekelijks op het programma. Succes!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.