O2 drinks Iced Berry + Winactie!

IMG_2129

Ik drink voornamelijk water, ook tijdens mijn trainingen. Maar laatst kreeg ik Active O2 opgestuurd en ik dacht laat ik deze eens proberen en niet alleen proberen maar ook weggeven,

Active O2 is mineraalwater uit de Beierse Alpen met toegevoegde zuurstof in diverse fruitsmaken (daardoor zit er wel suiker in). De drankjes zijn laag in calorieën (14 per 100 ml), zit geen koolzuur in en heeft een handige sportdop.
Het drankje was al in drie smaken verkrijg baar (Apple/kiwi, Lemon, Orange/Lemon) en nu ook in Iced Berry! En de laatste, die heb ik voor jou getest.

Ik ben gek op de smaak van bessen in water, dus dit is zeker een lekker drankje, het is verfrissend en tijdens mijn zware interval had ik hem op een plekje gezet zodat ik makkelijk tijdens mijn rondjes kon drinken.

Active O2 is een heerlijke dorstlesser, al had ik wel wat moeite met het open van de sportdop de eerste keer, maar dat lag meer aan mij dan aan de sportdop.

Nu het leuke nieuws! Ik mag een leuk pakketje inclusief Iced Berry aan een van jullie weggeven!
Omdat dit drankje Iced Berry heet ben ik op zoek naar jullie coolste moment! Wil je extra kan maken volg mij en O2 Active dan ook op instagram (laat wel even je instagram naam achter zodat we het kunnen checken).

Op maandag 1 april (geen grap) maar ik de winnaar bekend en krijg je het pakketje zo snel mogelijk thuis gestuurd!

Ben benieuwd naar jullie reacties!

XoXo

 

3 thoughts on “O2 drinks Iced Berry + Winactie!

  1. Patricia

    Dit lijkt me wel lekker om te proberen drink nu meer water dan ooit maar dat is zo saai een vatiant is dan leuk om te proberen. @donderdesign op insta

    Reageren
  2. Ires Freriks

    Ik doe ook graag mee! Probeer nu ik zwanger ben veel water te drinken, maar dat is wel heeeel saai 😉

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.