Op bezoek bij Princess

IMG_0828Enige tijd geleden kreeg ik via Meike een uitnodiging om op bezoek te gaan bij Princess. Een gezellig middagje met vrienden en waar je nog wat leert heb ik altijd zin in! Dus enige tijd geleden togen Meike en ik naar het altijd gezellige Tilburg voor het VIP4VIP evenement van Princess.


IMG_0823
Bij binnenkomst werden we welkom geheten  met een drankje. En vervolgens gingen we door naar de showroom waar we de producten echt aan het werk zagen. Miguel van Feel good factory liet ons zien hoe je makkelijk en snel een tortilla maakt met de toritlla maker en hoe de sous vide en multicooker werkte. Ik was verliefd! Hoe gaaf is het om makkelijk en snel lekkere hapjes en gerecht op tafel te zetten. Deze zijn in no time klaar.
IMG_0821
We aten lekkere hapjes en gingen vervolgens door naar de eetzaal. Daar stonden allemaal Slowjuicers klaar, we gingen namelijk ons eigen sapje maken. Samen met Meike besloot ik een sapje te maken.
Als eerste moesten we het apparaat uit elkaar halen, daar ben ik heel goed in. Het in elkaar zetten ben ik wat minder goed in. Gelukkig kregen Meike en ik hem samen wel in elkaar! Nice!
IMG_8968
Daarna zette we de Slowjuicer aan en gooide we er val alles in: wat ging erin: Peer, bleekselderij, biet en wortel. Alles ging door de slowjuicer zonder al te veel moeite. Daarna was het tijd om het sapje op te drinken. Niet slecht al zeg ik het zelf!
IMG_8972
Na het sapje aten we nog een heerlijke pasta en gingen we richting de uitgang bij de uitgang kregen we de Slowjuicer mee en een gigantische Goodiebag.

Dank je wel Princess voor deze leuke namiddag/avond! Ik heb echt ontzettend genoten!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.