Opgemaakt #22

 photo Blogplaatjes9_zpsb7b640b3.jpg

 

Tijd voor een nieuwe opgemaakt, ik heb dit keer beter mijn best gedaan dan de voorgaande edities.

 photo Blogplaatjes8_zps63c0e9b1.jpgIets wat niet vaak voorbijkomt mijn Bausch +Lomb lenzen vloeistof, ik heb Bio True gekregen toen ik mijn lenzen aangemeten kreeg en ik ben daar heel tevreden over.
Daarnaast ook iets wat je niet vaak ziet, Etos Scheergel, ik gebruik liever de scheergel van vriendlief of iets van een conditioner om te scheren. Maar als ik scheergel/schuim gebruik. Dan pak ik altijd een van de goedkopere merken en deze van Etos is prima!

 photo Blogplaatjes7_zpsb043c212.jpg

 

Ik maakte maar liefst 3 haarproducten op (ja twee waren de mini). Als eerste Aussie take The heat, ik kreeg het idee als ik deze shampoo gebruikte en ik fohnde mijn haar niet, dan werd mijn haar vet. Teminste dat gevoel had ik heel erg! Daarnaast een flesje van The Body Shop, deze zat nog half vol in mijn kast, maar was niet goed meer. Ik heb de inhoud doorgespoeld hij stonk! Daarnaast een proefje van een SP masker, erg fijn masker, ik gebruik niet altijd maskers omdat mijn haar daar erg zwaar van word, maar soms na een flinke regenbui of na heel veel hardlopen wil ik nog wel eens een maskertje gebruiken. Daarom gebruik ik meestal proefjes. Dit was een heel fijn masker, maakte mijn haar zacht, ik deed met dit tubetje ongeveer 3 keer.

 photo Blogplaatjes6_zps32173be3.jpgAls laatste twee producten van The Body Shop. Als eerste de Shea Body Cream, die is echt super fijn, ik heb niets aan te merken op de douchegels en dergelijke van The Body Shop, ik ben er echt verslaafd aan. Daarnaast heb ik ook de scrub opgemaakt van de Shea. Ook deze is heel fijn en voed mijn huid prima! Ik zal beide producten erg missen in mijn douchecabine!

Wat heb jij allemaal opgemaakt deze maand?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.