Opgemaakt #23

Ik dacht dat ik de afgelopen maand goed bezig was geweest met opmaken, maar toen ik mijn foto’s bekeek waren er maar twee dingen. Hmmm dat is balen. Maar het geeft niet, ik ga aankomende maand gewoon weer mijn best doen. Maar eerst gaan we naar deze kijken.

 

 photo Blogplaatjes22_zps90ea5c91.jpgJep maar twee dingen! De eerste is een mini Douchegel van Kneipp met Amandelbloesem. Heerlijk! En de kleine flesjes zijn ideaal voor een weekend weg. Doordat we weg gingen van vrijdag tot en maandag kon ik royaal douchegel aanbrengen want er zit genoeg in.

Als tweede maakte ik een scheerschuim op van de HEMA, inderdaad een mannenscheerschuim. Volgens mij zit er geen verschil tussen mannen en vrouwen scheerschuim. En deze vind ik gewoon heel fijn en nog een fijne bijkomstigheid, deze fles kost EUR 1,25. En dat is een koopje. Daarnaast hebben wij thuis deze altijd op voorraad omdat vriendlief deze gebruikt. Altijd handig!

En dat was het alweer! Ik hoop aankomende maand toch weer wat meer te hebben en dan is mijn opgemaakt ook gewoon weer op de 15de!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.