Opzet Mijn Bullet Journal Januari

Januari, een nieuwe maand, een nieuwe opzet voor mijn Bullet Journal.

Officieel moet je een nieuw jaar beginnen in een nieuw journal, maar ik besloot toch eerst mijn oude vol te maken en in 2020 een nieuwe te gebruiken. Maar ik was zo druk bezig met het opzetten van 2019 dat ik bijna was vergeten om januari te maken! Beetje stom, maar uiteindelijk toch gelukt.

IMG_0789 2

Januari wou ik als basis heel rustig houden en dat is eigenlijk wel geluk!
Als eerste mijn coverpage. Mijn coverpage heb ik gelijk gebruikt als maandplanner.
De maand januari staat in het teken van balans, na de weken van veel eten en feesten is het tijd om weer de balans te vinden. Ook heb ik wat goals voor mijzelf opgesteld en waar de focus op komt te liggen. Lekker rustig dus.
IMG_0790
De pagina na mijn coverpage bestaat uit een brain dump. Alles wat ik qua ideeën heb kan ik daar gewoon neerzetten. Hij is voor nu leeg, maar ik hoop dat die aan het einde van de maand weer wat voller is met ideeën en dergelijke.
IMG_0791
En daarna beginnen mijn weekly’s. Ook mijn weekly’s zijn rustig en zoals je ziet zijn ze anders opgemaakt dan de voorgaande jaren. De dagen van de week heb ik gestempeld.
Het doel was om mijn weekly’s op dit moment heel rustig te houden, zodat ik veel kan plannen en schrijven. Daarnaast wil ik een duidelijke scheiding maken tussen mijn events en mijn to do. Dit idee heb ik van Amanda Rachel Lee, ik hoop dat dit voor mij meer duidelijkheid kan scheppen .  Ik heb nog niets ingevuld dus ben benieuwd of het bevalt.

Hoe ziet jouw bullet journal eruit voor 2019?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.