Oranje Boven!!

 photo IMG_6724_zpsjsvhorfs.jpg
Aanstaande maandag is het Koningsdag in Nederland. Nederland kleurt dan oranje. Vandaag geef ik wat kleine tips om snel in het oranje voor de dag te komen!

Zelf ben ik niet van de vlaggetjes op mijn wangen tekenen. Maar een vleugje oranje in mijn outfit vind ik wel leuk!

Heb je meegedaan met de GirlsLove2Run, Run2Day en Adidas boostrun dan kun je het shirt aanstaande maandag aan, met een spijkerbroek, jasje en sneakers ben je er klaar voor!

Maar wij zouden natuurlijk geen vrouw zijn als je het niet stijlt met leuke accessoires. Via HupHollandHip kan je de leukste accessoires vinden om je outfit af te stijlen, daarnaast is het betaalbaar en ook leuk gewoon! Hieronder twee dingen die ik zelf heb via HupHollandHip heb besteld.

 photo IMG_6720_zpsgxo19qvo.jpg
Normaal draag ik geen ringen, maar met Koningsdag mag je opvallen met deze chunky bloemenring doe je dat! De bloem zelf is oranje en de ring is verder rood, wit en blauw. Helemaal klaar voor koningdag, de prijs van deze ring is EUR 6,95.

 photo IMG_6722_zps0q1arngd.jpg
Een veterleren armband, vroeger had ik er een hele hoop ik alle kleuren. Deze armband vind ik mooi en geeft een touch voor koningsdag. Wil je iets meer accessoires aan je arm dan kan je natuurlijk meet veterleren armbanden over elkaar heen doen voor een wat stoerder effect. De armbanden zijn EUR 6,95.

Wil je op een Classy manier Koningsdag vieren dan is het zelfs mogelijk om oranje pumps te bestellen, dit is voor mij niet handig (omdat ik met mooi weer bij een grasveld hangt) maar het kan natuurlijk altijd!

Heb jij wel eens iets besteld bij HupHollandHip? Let me know!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.