Wie is LindaLynn?

 photo IMG_9137_zpsqbbweejc.jpgHoi en Welkom op LindaLynn.nl

Mijn naam is Linda ik ben 28 jaar en woon in een dorp net onder Utrecht. Mijn bijnaam is Lynn vandaar de naam LindaLynn.

Mijn hobby sinds 2012 is hardlopen, als klein kind vond ik rennen altijd leuk, als puber had ik een hekel aan sport en zo vier jaar geleden begon ik met hardlopen, eerst op mijn korfbalschoenen maar al snel kocht ik echte hardloopschoenen.

Ik ben begonnen op de basisschool in Utrecht, die ik keurig in 8 jaar heb doorlopen doorgegaan naar de middelbare school. Deze heb ik in 5 jaar doorlopen (4 jaar vond ik zo kort).

Na dit avontuur ben ik begonnen met de opleiding onderwijsassistent, ondanks het feit dat ik kinderen heel erg leuk vind wil ik niet 8 uur per dag met ze in een klas zitten en ben ik er mee gestopt. Hetzelfde jaar ben ik overgestapt naar Managementassistent. Deze opleiding heb ik keurig in 3 jaar afgerond.

Na een jaar werken bij een supermarkt ben ik opzoek gegaan naar een baan die meer bij mijn opleiding past. Deze heb ik gevonden en ben ik werkzaam als secretaresse op een kennisinstituut.

Ik ben gestart met Lindalynn omdat ik anderen wil inspireren, adviseren en het leuk vind om te schrijven.

Mijn weblog is mijn uitlaatklep, ik werk er met regelmaat aan om LindaLynn te verbeteren, daarom heb ik een keuze gemaakt om op maandag, woensdag en vrijdag een blog online te plaatsen zodat ik kwaliteit kan garanderen aan mijn posts.

Daarnaast ben ik te volgen op¬†verschillende social media’s.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.