Pasen

Na een lang weekend vrij te zijn geweest is de week weer begonnen, iedereen genoten van Pasen? Ik wilde eigenlijk een plog maken voor vandaag, maar ik ben vergeten foto’s te maken (hoe dom) dus dit keer maar in verhaal.

zaterdag
Lagen we teruggaan naar zaterdag, zaterdag heb ik weinig gedaan, vriendlief was ziek dus heb ik rustig aan gedaan. Met mijn vader naar het rond geweest en verder heb ik zitten lezen. Vroeg naar bed want er was ook nog is weinig op tv.

zondag
Zondag eerste Paasdag! Doordat ik vroeg in bed lag was ik vroeg wakker dus om negen uur liep ik een rondje hard. Het was heerlijk rustig nog op de weg! Na het rondje hardlopen gingen we brunchen bij van de Valk Houten. Na de brunch was het tijd om uit te buiken. In de avond gingen we bij mijn ouders gourmetten. We hebben niet veel meer gegeten want de brunch was meer dan genoeg. Nog een keer uitbuiten om daarna te slapen.

maandag
Maandag was een dag voor met zijn twee. We hebben een heerlijk ontbijt gemaakt. Na het ontbijt gingen we een stukje wandelen op de Utrechtse Heuvelrug na een fikse wandeling aten we pannenkoeken en gingen we naar huis.
We zaten zo vol dat we heel laat gingen eten, gelukkig hadden we niet veel eten dus aten we wat later. Na het eten was het tijd voor onze maandag programmering, tijdens de programmering deze blog tikken en naar bed, morgen weer een drukke dag!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.