Persoonlijke update: Een tandje terug permanent

IMG_7557Vandaag weer een persoonlijke update, want hoewel het heel erg goed gaat heb ik een beslissing genomen met LindaLynn.

Persoonlijk gaat het goed. Het gaat echt heel goed, maar de angst voor een terugval is groot.

Afgelopen weekend had ik zelfs een lichte terugslag. Ik gaf mijzelf de schuld van alles. Bijna al mijn hardloopvrienden zaten in Terschelling of in New York en liepen de halve marathon of zelfs de hele. Ik liep 5km op vliegbasis Soesterberg. En hoewel ik super trots was op wat ik bereikt had tijdens deze run (helemaal alleen) had ik toch een beetje verdriet, mijn doel was namelijk om in deze periode mijn PR op de halve te breken. Ik ben dit jaar zeker trots wat ik heb bereikt op hardloopniveau en crossfit maar ik had eigenlijk veel hoger willen zitten. Ik moest een verstandig zijn (bleh) en opnieuw beginnen met hardlopen en hardlopen op hartslag, dit omdat het voor mij veel beter is en ik niet over mijn grenzen ga.
Er zijn al plannen voor 2018 en tot nu toe heb ik 1 leuke race op de planning staan. En dat is gelijk een grote. Ook daar wil ik tijd voor nemen, ik wil goed aan de start staan en dan moet ik toch keuzes gaan maken.

Als ik vrij was spendeerde ik de hele dag aan LindaLynn en heel eerlijk, daar heb ik geen zin meer in, ik heb niet altijd de inspiratie en daarnaast ben ik niet heel veel vrij, ik wil ik ook genieten van leuke dingen. Ik moet natuurlijk wel onthouden dat mijn blog niet mijn werk is maar dat het een hobby is. Daarom heb ik besloten om niet meer met regelmaat te bloggen. Er zal zeker nog af en toe blogs online komen maar ik ga niet meer drie keer in de week.

Waarom ik dit besluit heb genomen is natuurlijk om mijzelf in bescherming te nemen maar ik wil ook echt gaan kijken wat ik nou met Lindalynn wil gaan doen. Door Lindalynn tijdelijk op een lager pitje te zetten kan ik kijken wat ik nou precies met Lindalynn wil.
Dat betekend niet dat er helemaal niets online zal komen, want ook hier ontspan ik van, alleen komt er zeker niet meer 3 keer in de week iets online (wat de afgelopen twee weken ook al niet meer was).
Je kan mij nog altijd volgen via instagram (@lindalynn_nl) want als ik wat online zal ik het via Insta aankondigen netzoals je mijn facebookpagina kan volgen want daar zal je het ook vinden.

Ik blijf zeker raceverslagen en reviews online posten, dit blijft zeker nog komen, alleen het wordt op dit moment wat meer hardlopen en persoonlijk. Er blijven blog komen alleen iets niet meer 3x in de week.

Kort samengevat: ik doe een stapje terug voor onbepaalde tijd op LindaLynn

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.