Persoonlijke update: The show must go one

Fiets
Vandaag weer eens een persoonlijke update, want ik ben weer volle bak aan de slag en hoe gaat het eigenlijk nu?

In mijn eerste update vertelde ik dat het niet zo goed ging (klik hier) en in mijn tweede update vertelde ik dat het goed ging (klik hier). En vandaag dus weer een update.

Al met al gaat het redelijk goed! Ik kan meer dingen onthouden (dat is echt heel fijn tijdens het boodschappen doen).
Ook heb ik meer zin om dingen te doen!! Ik krijg langzaam mijn energie weer terug en ik heb zelfs zin om op te letten met wat ik eet! Allemaal goede dingen dus!

Het is natuurlijk niet alleen maar leuk, ik merk dat ik nog voorzichtig ben met plannen. Als ik weet dat ik een week fulltime moet werken probeer ik in het weekend wat rustiger aan te doen. Het is lastig, maar ik merk gewoon dat ik af en toe op de rem moet trappen.

Hardlopen vind ik gelukkig weer heerlijk, het is niet echt de Nederlandse zomer geweest om lekker bruin te worden van het hardlopen maar het was redelijk goed weer! Ik kan weer genieten van een flinke interval en van een wat langere loop! Ik heb nog geen doelen gesteld voor 2018 maar ik heb wel leuke ideeen!

Soms krijg ik nog wel een soort van angstig gevoel, zo had ik het laatst in de kantine, het was redelijk druk en er waren twee volle tafels, dan ineens krijg ik een soort angstig gevoel en schoot ik op een wat kleiner tafeltje waar er maar twee mensen kunnen zitten. Op dat moment bekruip mij een soort angstig gevoel. Niet het fijnste gevoel maar het trok opgegeven moment weg, maar ik had er toch even last van, soms ben ik ook nog kribbig, op mijn werk zijn we bezig geweest met verhuizen en al die prikkels. Toen werd het even allemaal te veel. Maar na een weekend was ik weer aardig bijgetrokken.
Door dit soort kleine dingen weet ik dat ik er nog lang niet ben maar dat ik vooruit ga met kleine stapjes!

Al met al voel ik mij goed, ik weet nu ook echt dat ik niet alles tegelijk kan, ik kan niet hardlopen, wielrennen, crossfitten, bloggen en fulltime werken, daarnaast kan ik ook niet ieder weekend helemaal volplannen om alleen maar leuke dingen te doen! Rust is ook belangrijk (en leuk).
Thuis proberen we daar ook wat meer balans in te vinden en tot nu toe gaat dat allemaal best wel goed.

Soms slaat doe vermoeidheid echt nog wel toe hoor! Ik merk dat ik eind van de week gewoon wat moeier ben en dat is niet erg want volgens mij heeft iedereen dat

Het gaat zeker goed, ik heb steeds minder downs en steeds meer ups. Ik heb nog steeds gesprekken met de psycholoog en ik kan mij steeds meer onstpannen met niet fysieke dingen. Kortom het gaat goed maar we zijn er nog niet!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.