Persoonlijke update: We are moving

IMG_3639

Oeps, dit was niet de bedoeling! Ik had vooruit gewerkt zodat ik tijdens het verhuizen mijn blog gewoon kon laten doorlopen, helaas liep de planning iets anders. 

Ik had keurig anderhalve week vooruit gewerkt met mijn blog, zodat, jullie gewoon konden doorlezen, omdat ik gedeeltelijk zou werken (en het zomervakantie op kantoor is) kon ik mooi af en toe een blog schrijven en zouden jullie mij niet missen, deze update had dan ook veel eerder online moeten staan. 

Natuurlijk loop altijd alles anders, zo ook dit! Want ik had geen tijd/zin om een blog te schrijven, ik was te druk met verhuizen, maar nu is de verhuizing achter de rug, natuurlijk staan er hier en daar nog wat dozen (zeg maar gerust een hoop). Maar alles is zoals het moet zijn (op de dozen na). Laten we even een flashback doen terug in de tijd!

op 17 juli krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Als we daar zijn komen we erachter dat we toch moeten verven (we hadden gehoopt van niet, maar helaas. In een week tijd is het hele huis geverfd (met hulp van ouders en wat vrienden) en kan de vloer gedaan worden, de vloer wordt geschuurd en gelakt binnen no time. We krijgen beide een eigen werkplek (omdat we allebei gedeeltelijk thuis moeten werken. En als Ikea komt sta ik samen met Margon in het begin van de hittegolf Ikea in elkaar te zetten. Wat een mazzel een hittegolf, heel fijn omdat heel Nederland vakantie heeft, iets minder fijn omdat wij over moeten verhuizen, we besluiten daarop een tropenrooster te handhaven, in de ochtend werken en in de middag koelen we af bij het zwembadje bij mijn ouders.

We gaan eigenlijk keihard en we kunnen ons zelf zelfs een dagje relaxen veroorloven! Dit is heerlijk! De laatste dagen voor de verhuizing zijn natuurlijk weer stressvoller. Maar ondanks dat blijft alles onder controle. De verhuizers die we hebben ingehuurd mogen het echte zware werk doen en mogen de wasmachine, droger en de bedden naar boven sjouwen. Op vrijdag 21 augustus slapen we voor het eerst in ons nieuwe huis. 

De dagen erna zijn natuurlijk drukker dan ooit, we proberen diverse dozen weg te krijgen en moeten ons andere huis ook nog fatsoenlijk achter laten. We halen de laatste dingen van zolder, rijden zo vaak naar de stort dat ze ons bijna bij naam kennen en maken het oude huis schoon zodat het in ieder geval netjes is. 

31 augustus mogen we de sleutels van ons oude huis inleveren en hebben we heerlijk maar een huis om te focussen. 
Door de Coronacrisis zit een grote housewarmingparty er niet in, niet dat ik dat erg vindt, ik ben niet zo van de feestjes! Ik vind het heerlijk om gewoon met een paar vrienden af te spreken en daar gewoon lekker een op een mee te kletsen of te eten, de eerste dates zijn inmiddels ook al gepland.

En dit is dus in de notendop wat er de afgelopen weken is gebeurd, ik ben ontzettend druk geweest met het inrichten van ons nieuwe huis en ookal zijn we er nog (lang) niet, ik vind het er nu al heerlijk!

Maar vanaf nu zal ik weer met meer regelmaat een blogposten! 
Dus voor als je mij gemist heb….ik ben terug!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.