Persoonlijke update: Hoe het gaat

Fiets ik dat ik wat rustiger aan moest gaan doen, ik moest een stapje terug doen, vandaag vertel ik jullie hoe het nu gaat.

Het is inmiddels 6 weken sinds ik het bericht postte dat ik rustig aan moest gaan doen en aangezien ik vandaag geen sportverslag online kon zetten omdat ik een ontstoken spier heb in mijn maagwand besloot ik een update te plaatsen.

Ups & Downs
Als de mensen vragen hoe het gaat zeg ik meestal het gaat goed hoor, maar ik heb echt wel veel ups & downs. De ene dag gaat gewoon beter dan de andere kant. Ik ben wel al weer aan het opbouwen met mijn werk en werk tegenwoordig 5 uur, daarnaast heb ik EMDR therapie. Als ik deze therapie heb gehad ben ik gewoon een aantal dagen van de leg, het is intensief en zwaar.

Sporten
Zoals de meeste van jullie weten is sporten mijn uitlaatklep maar ook daar heb ik eigenlijk niet zoveel zin meer in, ik ren nog maar zelden en was blij dat ik vorige week crossfit kon overslaan omdat het niet mocht. Ik was het de afgelopen week sowieso zat.

Rust? Wat is dat?
En dan het volgende puntje waar ik absoluut niet goed in ben, het nemen van rust en zeggen dat het genoeg is. Ik blijf maar rond rennen, de maanden april, mei en juni waren gigantisch druk en toen we een mailtje kregen dat onze Run-Bike-Run niet door ging was ik echt ontzettend blij! Even rust! Als mensen dan zeggen dat we leuke dingen kunnen gaan doen vlieg mij dat best wel aan soms, ik krijg er zelfs hartkloppingen van. En ik weet het het zijn leuke dingen maar te veel leuke dingen doen is ook best wel moeilijk soms!

Onbegrip
Wat mij misschien nog het meest frustreert is het onbegrip, mensen die het niet begrijpen. De term Linda heeft even de dag niet komt regelmatig voorbij en dan denk ik je moest eens weten, er gaat zoveel in mijn hoofd om, dat is amper uit te leggen. Ik werk kei en kei hard aan mijzelf en mensen begrijpen het niet.
Ik was van de week zo blij toen iemand zei: Lin, ik heb dat ook op dit moment ik weet precies hoe je je voelt! Ik ben echt niet de enige! Alleen ik doe er gewoon wat langer over dan de rest!

Er is ook iets positiefs!
Voordat dit een ontzettende klaagblog wordt er zijn ook echt wel leuke dingen, zo slaap ik gelukkig niet meer iedere dag en neem ik bewust mijn rustmomentje. Ik ruim op en werk heel veel in mijn Bullet Journal, hier wordt ik ontzettend rustig van. Daarnaast ben ik nog steeds veel aan het tekenen. Op dit moment ben ik ook het sporten weer aan het opbouwen en dat helpt mij echt! Ik word rustig en vrolijker van een uurtje crossfit of een klein rondje rennen. Alleen het moet echt niet te veel worden.

Ik kom er zeker wel met kleine stapjes.

XoXo

2 thoughts on “Persoonlijke update: Hoe het gaat

  1. Joyce

    en of je er komt linda! eerst wordt het altijd slechter voordat het weer beter gaat! geniet wanneer je het kan maar denk vooral aan jezelf!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.