Photodiary april

 photo Afbeeldingen23_zpsd3dngpb7.jpg
Het lijk wel alsof ik het iedere maand zeg, maar april is echt voorbij gevlogen! Ik ben zo druk geweest, misschien iets te druk?

Het allereerste weekend van april begon ik met trampoline springen dankzij Anita Active (klik hier voor het verslag) en liep ik de rokjesdagloop, dat kan je hier lezen.

Daarnaast moest er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden, mijn weekenden liepen gewoon vol! Gelukkig niet op 8 april! Want toen hadden we een rustige dag! Op 9 april liep vriendlief zijn eerste 10km wedstrijd namelijk de Meentrun en vierde mijn zus haar verjaardag! Ook was het de dag van de Rotterdam Marathon dus iedereen die daar liep werd goed in de gaten gehouden!

Op goede vrijdag gingen we eten bij vrienden dat was natuurlijk erg gezellig (en werd wat later dan gehoopt! De zaterdag van na goede vrijdag had ik een clinic van Anita met Robert Lathouwers, dat was natuurlijk weer een dolle boel, het verslag daarvan kan je hier vinden. De volgende dagen had ik spierpijn en last van mijn knie, een beetje overbelast omdat ik te veel had gedaan! Met de Antwerpen 10 miles in zicht werd dat best wel spannend!

Het weekend voor Antwerpen brak aan maar niet voordat vriendlief de Bloesemrun liep, deze liep hij echt in een keurige tijd (57:57 over 11, 5 km) daarna gingen we met de hele meut eten bij Meike en Michel! Na een heerlijk maaltijd gingen we naar huis! Want de volgende dag stond er een treinreis naar Belgie gepland!

Zaterdags kwamen we rond lunchtijd aan in Belgie, eerst eten! We gingen naar de Pizzahut waar je voor weinig onbeperkt pizza kan eten en drinken! Dat deden wij dus met te veel pizza op brachten we onze koffers naar het hotel en gingen we lekker wandelen over de Meir. Toen we konden inchecken in ons hotel wandelde we terug naar ons hotel en checkte we in. Na een uurtje bijkomen gingen we weer op stap. we hadden in Nederland gereserveerd bij een sushi restaurant dus daar gingen we eten. Na het eten gingen we nog met een groepje wat drinken bij de Starbucks en daarna weer terug naar het hotel tijd voor een slaapje!

De volgende dag was de Antwerpen 10 miles, hoe dat  verging kan je hier lezen.

De maandag waren we nog in Antwerpen en gingen we shoppen! Ik kocht een paar nieuwe schoenen, een aantal jurkjes en spijkerbroeken. Daarnaast bestond de rest van de dag uit veel eten! Want van al dat lopen had ik trek gekregen!

De laatste week van april bestond uit Koningsdag, dit jaar deden wij weinig, we maakte de keuken schoon! Dus eigenlijk was het een goede koningsdag! Het laatste weekend bestond uit lekker eten, ontsnappen uit een escaperoom en mijn eerste rondje buiten op de wielrenfiets!

Het was een super leuke maand zo, wel erg druk! Mei gaat waarschijnlijk ook redelijk druk worden maar het wordt weer een leuke week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.