Photodiary April

 photo Pictures14_zpscnrwtimb.jpg
April vloog voorbij. Meestal werk ik mijn maandfotodagboek tussentijds bij, maar ik heb daar geen eens tijd voor gehad! Want het was een gekkenhuis! Vandaag dus een diary

2 april gingen we met alle crossfitters uit eten, gelukkig aten we geen groen maar zaten we lekker in Utrecht bij King’s Arthur! Het was onwijs gezellig!

6 april was ik vrij maar moest ik naar de mondhygenist en tandarts, misschien een beetje veel van het goede!

9 april ging ik naar Rotterdam om mijn startbewijs te halen, ik ging gezellig met mijn moeder en dat was leuk! Je kan dat hier terug lezen

10 april liep ik natuurlijk de 1/4de marathon van Rotterdam! Dat verhaal kan je natuurlijk hier teruglezen!

18 april had ik een heisessie van mijn werk, niet op de hei maar in het bos (waarom noemen ze het heisessie?). Mijn taak foto’s maken van de dag, dus deed ik dat.

20 april was k weer eens lekker een dagje vrij, ik besloot alle ramen te zemen, in de middag kreeg ik gezellig de pup van mijn ouders op visite! Die echt heel hard aan het groeien is trouwens!

21 april had ik de pre-run van Puma! Benieuwd hoe dat was? Klik dan hier! Daarnaast was het secretaressedag en dit jaar werden we flink in de bloemetjes gezet!

23 april kwam mijn startnummer voor de eerstvolgende race binnen namelijk de Cityrun by night van Alkmaar!

24 april was er voorjaarsbraderie bij ons in het dorp, er was weinig voorjaar maar dat mag de pret niet drukken! Vriendlief en ik kochten bij de Jamin 3 smaken Oreo en hielden een heuse Oreo proeverij!

26 april was de Night before Kingsday en wij deden niets. We hadden er gewoon geen zin in! Daarnaast was het eigenlijk best wel koud! Dus lekker thuis in de avond was helemaal niet erg!

27 April gingen vriendlief en ik naar Oberhausen, daar lees je hier meer over!

En dat was het alweer! Het was een leuke en toch ook drukke maand! Ik weet dat mei ook heel druk gaat worden. Druk maar leuk! Maar daar later meer over!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.