Photodiary Augustus

 photo image1_zpsnjaryobo.jpg
Ik dacht dat augustus wat rustiger zou worden, dat was het ook, doordeweeks maar in het weekend werd het juist drukker!

Het eerste weekend in augustus begon goed! Eerst gingen we eten met Gaby en haar vriend, zij kwamen in het altijd gezellig Houten en we gingen bbq-en. Altijd gezellig natuurlijk! De volgende dag was het nog steeds redelijk weer en vriendlief en ik stapte op onze (gewone) fiets en gingen ergens anders lunchen, daar bleven we ook een tijdje hangen omdat het zo lekker en gezellig was! Ook startte dit weekend de Olympische Spelen, wie mij kent weet dat ik het heerlijk vind om de spelen te kijken, dat deden we dan ook! Heerlijk genieten dus!

De tweede week was rustig veel gewerkt, maar in het weekend gingen we wel nog even lekker uit eten, gewoon even rustig aan doen.

De derde week had ik het zwaar! Ik was toe aan vakantie! Dus dan maar leuke dingen, een lange fietstocht met Trek en Marijn de Vries, knuffelen met het zoontje van mijn vriendin (en roepen dat die heel groot is geworden), winkelen in Den Haag en lekker op het strand van Scheveningen relaxen! Kortom genieten tot de max!

En nu dus de laatste week ook deze week is leuk! Ik doe tijdelijk ander werk en werkte een weekje met mijn handen, inclusief lelijke (ze zijn echt lelijk) schoenen, de eerste dag was ik het vergeten en had ik een jurk aan, je kan raden, het was geen gezicht maar de rest van de week had ik gewoon een spijkerbroek aan en werkte ik met de mannen!

Een lekkere maand! September wordt ook echt heerlijk! Ik kan niet wachten!!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.