Photodiary: Augustus

Afbeeldingen40
Augustus vloog voorbij, de tijd gaat echt gigantisch snel!
Ik weet gewoon even niet waar ik moet beginnen!!

Augustus stond vooral in het teken van de voorbereidingen voor de vakantie, zo haalde wij onze inentingen en gingen we kijken wat we zouden gaan doen als we er waren. Ik probeerde een aantal blogs te maken voor als ik op vakantie ben, dan hoeven jullie de digitale versie van mij niet te missen.

Natuurlijk stond augustus ook in het teken van de Run Bike Run die ik half augustus voltooide. Ik ben nog steeds van mening dat ik dit de eerste en de laatste keer was dat ik die run deed! Het was zo zwaar, maar ik ben toch heel erg trots dat ik het voltooid heb!

Verder was het qua sport rustig. Ik ben een beetje mijn mojo kwijt qua sporten en lopen. Dit vind ik eigenlijk heel vervelend, want ik wil wel, maar ik heb daar gewoon de energie niet voor. Ik merk dat ik qua energie nog lang niet de oude bent. Maar na de vakantie hoop ik weer de energieke Linda te zijn die ze een half jaar geleden was. Vandaar wat rustiger.

Ook stonden er in augustus wat twee etentjes op de planning. Door het mooie weer konden we toch heerlijk buiten eten! Dat was genieten, we hadden weinig zon in augustus. Dus ik hoop dat september dat toch wel goed gaat maken!

Eind augustus liep ik de RoyalRun, een run die niet van een leie dakje ging. Het was een run waar ik de realiteit onder ogen moest zien. Ik moet er echt keihard aan trekken!

Verder bestond augustus uit veel werken. Ook al was er een vakantieperiode. Het was druk. We waren over op het nieuwe pand maar dat wil niet zeggen dat alles klaar is. We zijn nog steeds bezig met de laatste puntjes op de I aan het zetten. Babysteps maar we komen er.

Hoe was jouw maand? Wat zijn je plannen voor september? Ik ben benieuwd?

Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.