Photodiary December

 photo Afb_zpszsa606sv.jpgWhoow december vloog echt voorbij, volgens mij zeg ik dit echt iedere maand. Maar sowieso is 2016 voorbij gevolgen. Mag 2017 misschien ietsjes langzamer?

Ik moet echt keihard terug denken wat ik in december heb gedaan! Het was allemaal heel leuk (en toch ook wel heel druk).

De eerste dagen gingen eigenlijk vrij rustig voorbij, ik werkte een hoop, had mijn eerste meetmoment die super positief was. Daarnaast hadden we op 4 het Sinterklaasspel bij vrienden. Dat was heel gezellig!

Na vier dagen werken brachten we het tweede weekend van december door in Dusseldorf, we gingen met zijn vijven naar de kerstmarkt. Dat was allemaal super gezellig (klik hier voor het verslag).

De week na Dusseldorf was echt druk. Ik rende van de fysio naar het Pick-up point om de boodschappen op te halen. Zorgde voor eten en ging ook nog uit eten. Vriendlief was veel weg met dineetjes voor het werk. Daarnaast hadden we nog crossfit en het gewone huishouden. Het was een super drukke week!

De week voor kerst brak aan! Altijd fijn! Deze week was wat rustiger. Ik werkte veel maar had ook een kerstlunch. Kerstavond gingen we weer naar vrienden (waar we ook het Sinterklaasspel deden). Kregen we een heerlijk menu voorgeschoteld en gingen we tonnetje rond naar huis.

Eerste kerstdagen deden we eerst aan uitslapen (soort van, ik kan dus niet meer uitslapen). Na een ochtendje rustig aan gingen we naar de ouders van Vriendlief om kerst te vieren, na de cadeautjes kwam daar ook een heerlijk menu op tafel. Tweede kerstdag hadden we de wekker gezet want we moesten wat dingen voorbereiden voor de Brunch. Daarna gingen we naar mijn zus de huis waar we een super lekker (en te veel) eten hadden. Rond een uurtje of 3 naar huis en in de avond kaasfondue!

De dagen daarna werd ik niet zo lekker, woensdag ging ik nog wel naar Madam Tussaud met mijn zus maar donderdag was het klaar! Ik was ziek, de griep had mij ook te pakken!

Oudejaarsavond brachten we door met vrienden van vriendlief, om 12 uur werd er natuurlijk getoast en daarna vuurwerk afgestoken. Rond een uurtje of 2 vonden we het wel welletjes en gingen we naar huis op weg naar ons bedje! Klaar voor januari!

Hoe was jouw maand?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.